YiğitY.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
siyahdan umidim yokken bi anda siyah denk geldi Troy kart yüzünden alamadımsiyah girsin diye bekliyorum sabahtan beri hadi girsinler şu stokları da alıyım ya
siyahdan umidim yokken bi anda siyah denk geldi Troy kart yüzünden alamadımsiyah girsin diye bekliyorum sabahtan beri hadi girsinler şu stokları da alıyım ya
Kör müsün kardeşim 2 kasa var siyah ve beyaz mavi diyip durmayın insanların kafası karışıyor
Ben de bi anda sepetimin 800 liraya çıktığını gördüm (öncesinde sepet tutarını tamamlayacak şeyler eklemiştim) lan acaba bu bi önceki stoktan kalan bi sekme de açık mı unuttum diye sekmeye reset attım bitti klavye asgasgdgh reset atmayıp alsam alırmışım yanisiyahdan umidim yokken bi anda siyah denk geldi Troy kart yüzünden alamadım
Beyaz dediğinizin ismi buzul mavi onu ne yapacağız?Kör müsün kardeşim 2 kasa var siyah ve beyaz mavi diyip durmayın insanların kafası karışıyor
sıyah pardonKör müsün kardeşim 2 kasa var siyah ve beyaz mavi diyip durmayın insanların kafası karışıyor
Ne zaman aldın 2 -3saatir burdayım alamadımbeyaz aldım umarım blue switch gelmez
Harbi aga mavi demeyin şuna beyaz deyin bende mavi nerde diyip duruyorumBeyaz dediğinizin ismi buzul mavi onu ne yapacağız?
Alıntıyı görüntüle
Kasa hangi renk ona bak çoğunluk hangi renk?Beyaz dediğinizin ismi buzul mavi onu ne yapacağız?
Alıntıyı görüntüle
İyice üzüyosun olmazki böyle. Yine kaçırmışım yanisıyah pardon
Ya aga ne hezimeti? Blue switchleri 300 TL'ye satar gidersin graywood v4 switch alırsın senin cebinden çıkacak max tutar 200 TL bu kadar ağlamayın ya bedava ürün bulmuşsunuz bu kadar da abartmayın.Hocam mavi gelirse çok büyük hezimete uğrayacağız valla. 40 siparişi olan çinliden 600 ürün aldık türk olarak![]()
İkisi de kabul işte uzatmaya gerek yok.Kasa hangi renk ona bak çoğunluk hangi renk?
O değilde yorumlarda biri resim atmış yesil olan switchden gelmiş ama genede şans 1kya böyle klavye alıyoruz çok kasmayın derimHocam mavi gelirse çok büyük hezimete uğrayacağız valla. 40 siparişi olan çinliden 600 ürün aldık türk olarak![]()
o siparişlerin hepsini biz vermedik global ya haniHocam mavi gelirse çok büyük hezimete uğrayacağız valla. 40 siparişi olan çinliden 600 ürün aldık türk olarak![]()