Shix2x
80+ Bronze
4 gun oldu 5 gun olacak hala uçuşta gozukuyor benimkiBenim fareyi gümrükte mi kaybettiler acaba 2 gündür gümrükte yarın 3. gün olacak.
4 gun oldu 5 gun olacak hala uçuşta gozukuyor benimkiBenim fareyi gümrükte mi kaybettiler acaba 2 gündür gümrükte yarın 3. gün olacak.
Benim sorum şu ayın başkalarının 30'unda gümrüğe gelen kargo geçmiş de benim 29'unda gelen kargom niye hala geçmedi.Normaldir, bu ve önümüzdeki 3 5 hafta çok yoğun olur gümrük ve kargolar.
Musteri hizmetlerine kargom nerede dedim onlar da uzun sure guncelleme almadigi icin otomatik talep acti.mesaj bölümünden mi geldi yoksa müsteri hizmetlerine sen mi sordun ?
Gumruk işlemleri uzun sürebilir çok alan eden var belki ondandirBenim fareyi gümrükte mi kaybettiler acaba 29'undan beri gümrükte yarın 3. gün olacak.
Knk gelmiyor saatlerdir stok bitmiş olmasınGumruk işlemleri uzun sürebilir çok alan eden var belki ondandir
yurtdışı alışverişlerinde trde ki gibi anında güncelleme beklemeyin hocam uçakta gözükürken bi bakarsın gümrükteymiş aslında güncellemeyi hemen girmiyolar4 gun oldu 5 gun olacak hala uçuşta gozukuyor benimki
çin saatine göre şu an çalışan yoktur stoğuda oto girmiyolardır büyük ihtimal 4 5 gibi gelir stoklarKnk gelmiyor saatlerdir stok bitmiş olmasın
Kargodan bahsediyoruz bizKnk gelmiyor saatlerdir stok bitmiş olmasın
Anladım teşekkürlerçin saatine göre şu an çalışan yoktur stoğuda oto girmiyolardır büyük ihtimal 4 5 gibi gelir stoklar
YA BENİMKİ HÂLÂ UÇAĞA BİNMEDİ DİYORUM DNLSJDLSJFLBenim sorum şu ayın başkalarının 30'unda gümrüğe gelen kargo geçmiş de benim 29'unda gelen kargom niye hala geçmedi.
yok ya ben seniin mesajın için değil etiketlemek için alıntıladım pardonKargodan bahsediyoruz biz
İnsallah oyledir 27 ekimde aldigim urun gumrukte suan, 20 ekimde aldigim ürün hala ucusta.yurtdışı alışverişlerinde trde ki gibi anında güncelleme beklemeyin hocam uçakta gözükürken bi bakarsın gümrükteymiş aslında güncellemeyi hemen girmiyolar
Bende de öyle olacak bu gidişleİnsallah oyledir 27 ekimde aldigim urun gumrukte suan, 20 ekimde aldigim ürün hala ucusta.