H yi görünce bir an ben yazdım sanmadım değil. Bu rebatçilerden de iş çıkmıyor mdlsdk bitir yeni konuşmaya geç.
Anladım anlamasına da deneyecek para kalmadı ki onaBeyler şimdi size çok güzel bir şey anlaticam bunu daha önce deneyen varmi diye merak ediyorum suan
Arama kısmına indirim kodu veren bazı kelimeler yazılıyor ve cark çeviriyoruz carktan 2500tl kupon fırsatı falan çıkıyor ve 2 ürün alırsak bu kuponu veriyormuş sözde. Siparişi verdik kodu aldık sonrasında siparişi iptal etsek gelen koda ne olur bunu hiç deneyen varmi umarım anlatabilmisimdir
Adamlar 2k lık klavyeyi mouseu resmen bedavaya satıyor gelen mesajların çoğu kupon bedavaya ürün alma vs vs.Beyler şimdi size çok güzel bir şey anlaticam bunu daha önce deneyen varmi diye merak ediyorum suan
Arama kısmına indirim kodu veren bazı kelimeler yazılıyor ve cark çeviriyoruz carktan 2500tl kupon fırsatı falan çıkıyor ve 2 ürün alırsak bu kuponu veriyormuş sözde. Siparişi verdik kodu aldık sonrasında siparişi iptal etsek gelen koda ne olur bunu hiç deneyen varmi umarım anlatabilmisimdir
o kod kolpa hocam ürünleri alıyorsun gıdım gıdım veriyor sana kuponlarıBeyler şimdi size çok güzel bir şey anlaticam bunu daha önce deneyen varmi diye merak ediyorum suan
Banada yani şeyi yazdi
Bedavaya değil aldıkları verilerle geçtikleri kârı ne sen hesaplayabilirsin ne ben dAdamlar 2k lık klavyeyi mouseu resmen bedavaya satıyor gelen mesajların çoğu kupon bedavaya ürün alma vs vs.
Yapmayın abi, adamlar kampanya yapmış ne güzel alın geçin o kuponda iptal olur.
Tamam babasının hayrına satmıyordur ama çok iyi fiyata satıyor kötüye kullanmayın işte
Haklısın valla bizimki açgözlülük oluyor artık ne desen haklısınAdamlar 2k lık klavyeyi mouseu resmen bedavaya satıyor gelen mesajların çoğu kupon bedavaya ürün alma vs vs.
Yapmayın abi, adamlar kampanya yapmış ne güzel alın geçin o kuponda iptal olur.
Tamam babasının hayrına satmıyordur ama çok iyi fiyata satıyor kötüye kullanmayın işte
Yav yapmayın mersiste deli gibi verimiz 20 30 TL ye satılıyor verimizi almak için mi indirim yapıyor senceBedavaya değil aldıkları verilerle geçtikleri kârı ne sen hesaplayabilirsin ne ben d
Aldığım ürünlerin switchlerini nasıl öğrenebilirim? Direkt aldım çünkü
En sevmediğim şey o güzelim kutunun hasarlı olmasıArkadaşlar baştan belirtiyim kutunuz aşırı hasarlı gelirse ve klavye sağlamsa destek hiçbir işe yaramıyor iade edin diyor haberiniz olsun denendi onaylandı sadece 50 TL verdiler geri sadaka niyetine.
Destekleri bile hiçbir işe yaramıyor bilmiyorlar işi adamlar aşırı ucuza çalışıyor demek ki adamların kârı sen düşün.Yav yapmayın mersiste deli gibi verimiz 20 30 TL ye satılıyor verimizi almak için mi indirim yapıyor sence