Dogukappa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,003
1 puan ver sağ üstten bağlanııyo direkt
1 puan ver sağ üstten bağlanııyo direkt
Müşteri hizmetleri bağlanma taktiği vereyim üstten 1 yıldız ver direkt bağlıyor.
Valla müşteri hizmetlerine bağlanmasına da sevinemiyorum her türlü hiçbir işe yaramıyorlar.üst üste 2 3 defa saçma sapan kelime kuruncada müşteri hizmetlerine bağlanıyor bunu nasıl keşfettiğimi sormayın lfkajskjfas
Ben alıyom valla ana hesapta 2 yan hesap 3 kupon var hepsi de %20olayı ayıktılar mı anlamadım ilk başlarda rahat rahat kupon alıyodum
her hesaba 1 2 tane galiba 3. vermediolayı ayıktılar mı anlamadım ilk başlarda rahat rahat kupon alıyodum
Yok abdulheyyazan kişi sayısından yorum yaptım mesajların yarısı senle bu abdeleyevmi ne yazdı zaten 100 vardır doğru
Klavye sağlamsa kutunun önemi yok zatenArkadaşlar baştan belirtiyim kutunuz aşırı hasarlı gelirse ve klavye sağlamsa destek hiçbir işe yaramıyor iade edin diyor haberiniz olsun denendi onaylandı sadece 50 TL verdiler geri sadaka niyetine.
Klavyenin kendi kutusunun yırtık ve aşırı ezilmiş şekilde gelmesi hoşuna gidiyorsa bilemem.Klavye sağlamsa kutunun önemi yok zaten
outlet ürün alıyormuş gibi düşünmek lazım aslında ucuza deforme kutuluKlavyenin kendi kutusunun yırtık ve aşırı ezilmiş şekilde gelmesi hoşuna gidiyorsa bilemem.