Ben de şu anda sahip olduğum RK84'ü satışa koyacağım. Sarıdan mı satmayı düşünüyorsunuz yoksa bilmediğim bir site var mı acaba ?2 beyaz 1 siyah aldık bakalım . Bir kardeşe bir kendime hangisini begenirsek diğerini de koyarım ilana satılır satilmazsa yedek parça olarak kullanirim
Eğer bu doğruysa beyaz alanlara Reaper gelir gibi duruyor. Türkçesinde de "Hasat Ekseni" diyordu. Hayırlısı diyip bekleyeceğiz artık Bana mousepad lazım şimdi bir tane de 60x30 veya 90x40. Keşke TEMU'dan alsaydım da 670 tamamlayamam şimdiTemu abd .42 dolara amerikada satıyor. Blue harvester axis. thunder black grey axis yazıyor
Yok, hayırlı olsun. Siparişi verdikten sonra kargoyu hızlandırmayı unutma.Arkadaşlar sepet böyle bir sorum yaşar mıyım veya fiyatı düşürmem için yapmam gereken bir şey var mı
Aldı şuan yanımda arkadasim@YiğitY. Kardeşim iki rengi de stokta dünden beri bekliyordun
kargo hızlandırma nasıl yapılıyor?Eğer bu doğruysa beyaz alanlara harvester gelir gibi duruyor. Türkçesinde de "Hasat Ekseni" diyordu. Hayırlısı diyip bekleyeceğiz artık Bana mousepad lazım şimdi bir tane de 60x30 veya 90x40. Keşke TEMU'dan alsaydım da 670 tamamlayamam şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok, hayırlı olsun. Siparişi verdikten sonra kargoyu hızlandırmayı unutma.
Siparişi verdikten sonra siparişlerim bölümüne gel görürsün.kargo hızlandırma nasıl yapılıyor?
Eğer hızlandırmadıysan hızlandırmadan önce bir siparişin ssini atar mısın ?kargo hızlandırma nasıl yapılıyor?
Daha sipariş vermedim ekran böyle ayrıca bi ürün daha ekledim sepet 1,200 oldu ekstra gümrük vergisi çıkar mı?Siparişi verdikten sonra siparişlerim bölümüne gel görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer hızlandırmadıysan hızlandırmadan önce bir siparişin ssini atar mısın ?
Siparişi tamamla de eğer ekstra bir bilgi çıkmazsa kartından 1200 çekecek ve bekleyeceksin. TEMU zaten ekstra bir şey çıkarırsa ekranda gösterir.Daha sipariş vermedim ekran böyle ayrıca bi ürün daha ekledim sepet 1,200 oldu ekstra gümrük vergisi çıkar mı?
30 euro muhabbetine takılmayayımSiparişi tamamla de eğer ekstra bir bilgi çıkmazsa kartından 1200 çekecek ve bekleyeceksin. TEMU zaten ekstra bir şey çıkarırsa ekranda gösterir.
İşin garip tarafı ben maksimum 1070 TL ödeme yapabiliyoruz diye biliyordum. Öyle bir şeyle karşılaşabilrisin yani
Yav sen ödemeye geç o seni uyarır zaten hocam kasma bu kadar30 euro muhabbetine takılmayayım
yok temu izin vermiyor ona sipariş sınırını 29 euro ile sınırlamış 1070tl30 euro muhabbetine takılmayayım