gerek yok hocam vergisiz fiyatına bakacaksınfarklı bi sepet ayarladım 1.077 tutuyor biraz zor onu ayarlamak
gerek yok hocam vergisiz fiyatına bakacaksınfarklı bi sepet ayarladım 1.077 tutuyor biraz zor onu ayarlamak
Yoo zor değil 80 90 tllik urunler varfarklı bi sepet ayarladım 1.077 tutuyor biraz zor onu ayarlamak
yav hayır iptal etme vergisiz fiyat 1070 altı olmalı vergiyle seninki 1200 oldu vergisiz fiyatın daha aşağıdadır merak etme
Bence iptal etme sınırdan çok uzaksın ben bile 1340 sipariş verdimfarklı bi sepet ayarladım 1.077 tutuyor biraz zor onu ayarlamak
Böyle bi muhabbet sanki öncedende yaşanmıştı, soranda site moderatörü idi sankiyav hayır iptal etme vergisiz fiyat 1070 altı olmalı vergiyle seninki 1200 oldu vergisiz fiyatın daha aşağıdadır merak etme
hocam alanlar aldı zaten çoktan mouse falan 1400 e alanlar oldu ellerine ulaştı bile sıkıntı yok yaniBöyle bi muhabbet sanki öncedende yaşanmıştı, soranda site moderatörü idi sanki
tamam 750 tl vergisiz fiyatın 1070 in altında zaten yüksek olsa temu uyarıyor aldırtmıyor merak etme
Sağ olun arkadaşlar, siparişimi iptal etmeyi düşünmüyorum. desteğiniz için teşekkürler tekrardanBence iptal etme sınırdan çok uzaksın ben bile 1340 sipariş verdim