1200 tl çekti, sipariş verdim gümrükten bana geçirmeseler bariYav sen ödemeye geç o seni uyarır zaten hocam kasma bu kadar
Beyler 179 sayfa çok uzun, daha tok bir ses için hangisini önerirsiniz
1200 Çektim hocam iptal mi etsem acaba NLAGSDLKNAGSKNL Bide gümrükte geçirmesinleryok temu izin vermiyor ona sipariş sınırını 29 euro ile sınırlamış 1070tl
Normalde 1070 TL üzeri gümrükte takılacak ödeme yapmaya çalışırken TEMU uyarıyor zaten. Seni uyarmadıysa sıkıntı yoktur1200 tl çekti, sipariş verdim gümrükten bana geçirmeseler bari
Eğer içinde bu korku olacaksa iptal et klavye + onu 670'e tamamlayacak bir şey al1200 Çektim hocam iptal mi etsem acaba NLAGSDLKNAGSKNL Bide gümrükte geçirmesinler
iptal mi etsem acabaNormalde 1070 TL üzeri gümrükte takılacak ödeme yapmaya çalışırken TEMU uyarıyor zaten. Seni uyarmadıysa sıkıntı yokturAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer içinde bu korku olacaksa iptal et klavye + onu 670'e tamamlayacak bir şey al
senin sipariş ne kadar tuttuNormalde 1070 TL üzeri gümrükte takılacak ödeme yapmaya çalışırken TEMU uyarıyor zaten. Seni uyarmadıysa sıkıntı yokturAlıntıyı görüntüle
Eğer içinde bu korku olacaksa iptal et klavye + onu 670'e tamamlayacak bir şey al
1.339,70 TLiptal mi etsem acaba
senin sipariş ne kadar tuttu
İptal et gumruk geçiririptal mi etsem acaba
şimdi tekrardan baktım kral 1070 yapmam çok zor gibi kuruşu kuruşunu hesaplamam lazım. Böyle kalsın en fazla ne kadr geçirebilirlerse geçirsinler1.339,70 TL
yav hayır iptal etme vergisiz fiyat 1070 altı olmalı vergiyle seninki 1200 oldu vergisiz fiyatın daha aşağıdadır merak etmeiptal mi etsem acaba
farklı bi sepet ayarladım 1.077 tutuyor biraz zor onu ayarlamakİptal et gumruk geçirir
Sana özelden yazdığım şekilde yapman lazımdı 1070 ustu kesin geçirir