Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,170
İsim
Kadir
Klavyeyi 472 TL ye aldım legal ve mesaj atıpla uğraşmadan anlatıyorum PC de de mobilde de var
Mesajların içerisinde promosyon içerisinde bu kampanyaya girin %30 indirim veriyor şansa içinde aula klavye de çıktı, belki size apex mouse çıkar stok gelince bir bakın stok olmadan çıkmıyor kardeşimde denedim. Kampanya adı sana bir süpriz yapmaya karar verdik
1730581285942.png
WhatsApp Image 2024-11-02 at 23.59.36.jpeg

asaprocky

80+
verıyordu ama baskaları ucuza almıs dıye
hayır vermez zaten aldığın ürüne bakarlar fiyat geçmişinde daha ucuz fiyat yoksa vermezler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeyi 472 TL ye aldım legal ve mesaj atıpla uğraşmadan anlatıyorum PC de de mobilde de var
Mesajların içerisinde promosyon içerisinde bu kampanyaya girin %30 indirim veriyor şansa içinde aula klavye de çıktı, belki size apex mouse çıkar stok gelince bir bakın stok olmadan çıkmıyor kardeşimde denedim. Kampanya ada sana bir süpriz yapmaya karar verdikAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
herkese gelmiyor işte

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
umut
hocam siyahla beyaz arasındaki switch farkı nedir
beyaz kasa ve siyah kasada sırayla leobog reaper ve leobog graywood v3 kullanıldığı hakkında duyum aldım. Henüz hiçbiri kesin değil lakin kesin olduğu durumda ikiside creamy sese sahip diyebiliriz aralarında bakacak olursak reaper biraz daha derin bir sesi varken graywood bir tık daha sesli bir sese sahip gibi duruyor. Ses testlerini youtubedan bulabilirsiniz aşırı fark yok aralarında.
o kadar kotu durmaz z11 var turuncu felan var guzel
beyaza göre daha kötü olacağını anlatmaya çalışmıştım. Beyaz olanın keycapsleri daha göze hoş geliyor. Sarı harfleri olan siyah keycapsler herkesin hoşuna gitmeyebilir beyaz tuş siyah yazı daha çok kişiye hitap edeceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence kendine has havası var birde sistem simsiyah çok göze batar bana beyaz klavye
haklısınız kişiye göre değişken durum sizin sisteme göre evet siyah ürünler arasında beyaz bir klavye almak çok farklı duracağı için siyah almanız daha iyi olur ama genel olarak beyaz daha guzel duruyor bana kalırsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Halil Çalık
Mesajların içerisinde promosyon içerisinde bu kampanyaya girin %30 indirim veriyor şansa içinde aula klavye de çıktı, belki size apex mouse çıkar stok gelince bir bakın stok olmadan çıkmıyor kardeşimde denedim. Kampanya adı sana bir süpriz yapmaya karar verdikAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam aldığınız sayfanın tam görselini atma şansınız var mı

Top Bottom