nikflatron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
2 ayrı hesaptan toplamda 6 ayrı siparişle 2 beyaz, 2 siyah, 1 apex, 1 pro aldırdınız bana gazla. Toplam 4,8K ödemişim hepsine
param bitti apex + f75 cektim2 ayrı hesaptan toplamda 6 ayrı siparişle 2 beyaz, 2 siyah, 1 apex, 1 pro aldırdınız bana gazla. Toplam 4,8K ödemişim hepsine
aynı şekil 4k lık olduk kasımdaki indirimlere para kalmadı2 ayrı hesaptan toplamda 6 ayrı siparişle 2 beyaz, 2 siyah, 1 apex, 1 pro aldırdınız bana gazla. Toplam 4,8K ödemişim hepsine
bence kendine has havası var birde sistem simsiyah çok göze batar bana beyaz klavyegörünüş açısından beyaz derdim. Siyah olanın keycaps değişmesi çok daha zorunlu duruyor. Sarı sarı fontlar sarı tuşlar falan daha kötü. Beyaz olan daha düzgün ve beyaz renk daha şık duracaktır. Switch olarak ikiside üzmez aşağı yukarı aynılar diyebiliriz. Devasa fark yok siyah almaya değeceğini düşünmüyorum. ben beyazcıyım arkadaş.
yuzde 20 kuponu vardinasıl oldu ya o 820 ye aldım yada foto at gerı odeme ıstıyım
bendede vardıyuzde 20 kuponu vardi
287?olum stoğu bitirmişsiniz sepete ekleyecek ürün arıyordum![]()
Bu kadar gereksiz alışveriş niye yaptım anlamadım. Hastalık buaynı şekil 4k lık olduk kasımdaki indirimlere para kalmadı
kanka kişiye özel indirimlerde geri ödeme yapmıyor biliyon di minasıl oldu ya o 820 ye aldım yada foto at gerı odeme ıstıyım
eklediği ürünler daha pahalıysa indirim yüzdelik olara uygulandıgı için daha ucuza almiş olabilirbendede vardı
60 lıranın pesıne duscek degılımeklediği ürünler daha pahalıysa indirim yüzdelik olara uygulandıgı için daha ucuza almiş olabilir