bu fiyata kablosuz,hotswaplı, makrolu, modlamalı klavye tr şartlarında çok zor bulunur ki asgari ücret arefesindeyiz. Al köşeye at gitsin hediyeye gider, yedek olarak saklarsınÇok bile dayandı.
Aldım zaten hocam. Aliexpress' te vergiyle beraber 50 TL' ye düştüğünde birkaç tane almadığıma pişman olmuştum ama şimdi aldım.
hocam gelir mi ne dersinizSiyah daha tok beyaz daha kaliteli ve daha tatlı. Görünüş olarak siyah çirkin beyaz güzel ben beyazının stoğunu bekliyorum daha bu sabah geldi illa gelir.
Yok hocam TYT denemesine ayıracağım herhalde paramı .bu fiyata kablosuz,hotswaplı, makrolu, modlamalı klavye tr şartlarında çok zor bulunur ki asgari ücret arefesindeyiz. Al köşeye at gitsin hediyeye gider, yedek olarak saklarsın
gelir ya sürekli yenileniyorhocam gelir mi ne dersiniz
kupon nasıl alınıyorDestek %20 kupon vereceklerini söyledi ama hala gelmedi. Ne kadar sürer gelmesi?
inşallah hocamgelir ya sürekli yenileniyor
etmıyor sanırım 17 yim geldıTCde yaş fark ediyor mu arkadaşlar
küçük çocuk oluyo mu acabaetmıyor sanırım 17 yim geldı
Benim uygulamada bir sorun oluşmuştu o yüzden vereceklerini söylediler. Sorundan önce almayı denemiştim vermemişlerdi. Şansa bağlı bazen yazıp isteyince veriyorlar.kupon nasıl alınıyor