Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
Ben de hocam kredi verdiler şimdi bir klavye daha alasım var siyah aldım beyaz da mı alsam diyorum en kötü al sata gider diye düşünüyorum. Mouse ve klavye lazımdı kablosuz aldık lakin belki beyazın sesi daha iyi diyenler oldu ikisini de denemiş olurum lazım olmayanı da okuturum dedim.
Ben de almak istiyorum ama gümrüğe takılır mı acaba

Spectre_zz

80+ Bronze

Amd34

80+ Silver
BEn klavye farkli mouse farkli saticidan satin aldim ayni tc ile ama gonderilmeden birinin tcsini ve adresini degistirdim fakat fatura adresi ayni kaldi takilir mi sizce iki siparis de ucakta ucuşta su an
Teslimat aderesine bakıyorlar sanırım fatura adresini göremezler bize bile gelmiyor fatura yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde kontrol ediliyor

Spectre_zz

80+ Bronze
Teslimat aderesine bakıyorlar sanırım fatura adresini göremezler bize bile gelmiyor fatura yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde kontrol ediliyor
Insallah oyledir de zaten kurallara uygun bir alisveris gerceklestirdim ikisi benim adima olsa bile 30 euronun altinda 2 siparis de ama iste turkiye gumrugu bu biliyosunuz keyfe keder el koyulabiliyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
BEn klavye farkli mouse farkli saticidan satin aldim ayni tc ile ama gonderilmeden birinin tcsini ve adresini degistirdim fakat fatura adresi ayni kaldi takilir mi sizce iki siparis de ucakta ucuşta su an
Fatura adresini goremiolar teslimat adresini görürler

Spectre_zz

80+ Bronze
şu ***** klavyeyi alacağıma baracuda alsaydim şimdi asıl indirm oydu şaka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

para yok diye alamadım

nuheu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nuheu
Screenshot_20241104_143731_Temu.jpg
beyler ben 2 ürün aldım 2. Ürübü iade edebiliceğimi bilmiyordum şu an 30 doları 2 tl ile aşıyor gümrüğe takılır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom