vergi dahil mi o fiyat?Sonunda kuponu yüklediler beyaz 1 adet stoğa girdiği gibi aldım 695tlye temiz oldu
tam kart bilgileri giriyodum beyazın stoğu gitti demek ki sen aldınSonunda kuponu yüklediler beyaz 1 adet stoğa girdiği gibi aldım 695tlye temiz oldu
Evet her şey dahil. Muhtemelen öyle olmuş 1 tane vardı direkt aldım çünküvergi dahil mi o fiyat?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam kart bilgileri giriyodum beyazın stoğu gitti demek ki sen aldın
nasıl öyle düşük oluyo kanka anlamadımEvet her şey dahil. Muhtemelen öyle olmuş 1 tane vardı direkt aldım çünkü
Normal fiyatı vergi dahil 900 küsür. Ben %20 kupon + 111 TL kredi bakiyesi kullandım o yüzden bu fiyata geldinasıl öyle düşük oluyo kanka anlamadım
670 tl olmadan sepeti ilerletmiyor ki nasıl yapczNormal fiyatı vergi dahil 900 küsür. Ben %20 kupon + 111 TL kredi bakiyesi kullandım o yüzden bu fiyata geldi
HAKKIM HELAL OLMASIN BEN ALICAKTIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN İNDİRİM DİLENİYORDUMSonunda kuponu yüklediler beyaz 1 adet stoğa girdiği gibi aldım 695tlye temiz oldu
Bende 410tl670 tl olmadan sepeti ilerletmiyor ki nasıl yapcz
nasıl oluyo yaBende 410tl
Hesabın yeni değilse belki ondandır. Bende 400 falandı galiba alt limit670 tl olmadan sepeti ilerletmiyor ki nasıl yapcz
Bana %20 kuponu geçen gün kendileri teklif etmişti sorun yaşadığım için yoksa bana da sadece kredi vermişlerdiHAKKIM HELAL OLMASIN BEN ALICAKTIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN İNDİRİM DİLENİYORDUM
YA BENDE %20 + 111 TL KREDİ VARDI AÇ GÖZLÜLÜK YAPTIM MAL GİBİ.Hesabın yeni değilse belki ondandır. Bende 400 falandı galiba alt limit
Bana %20 kuponu geçen gün kendileri teklif etmişti sorun yaşadığım için yoksa bana da sadece kredi vermişlerdi
kupon tanımladıklarında ödeme adımın da mı seçiyoruz kuponuHesabın yeni değilse belki ondandır. Bende 400 falandı galiba alt limit
Bana %20 kuponu geçen gün kendileri teklif etmişti sorun yaşadığım için yoksa bana da sadece kredi vermişlerdi
Stok mu bekliyorsun senYA BENDE %20 + 111 TL KREDİ VARDI AÇ GÖZLÜLÜK YAPTIM MAL GİBİ.
Kendisi otomatik uyguluyor sepete ama istersen kendinde istediğin kuponunu seçebilirsinkupon tanımladıklarında ödeme adımın da mı seçiyoruz kuponu