vergi dahil mi o fiyat?Sonunda kuponu yüklediler beyaz 1 adet stoğa girdiği gibi aldım 695tlye temiz oldu
tam kart bilgileri giriyodum beyazın stoğu gitti demek ki sen aldınSonunda kuponu yüklediler beyaz 1 adet stoğa girdiği gibi aldım 695tlye temiz oldu
Evet her şey dahil. Muhtemelen öyle olmuş 1 tane vardı direkt aldım çünküvergi dahil mi o fiyat?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam kart bilgileri giriyodum beyazın stoğu gitti demek ki sen aldın![]()
nasıl öyle düşük oluyo kanka anlamadımEvet her şey dahil. Muhtemelen öyle olmuş 1 tane vardı direkt aldım çünkü![]()
Normal fiyatı vergi dahil 900 küsür. Ben %20 kupon + 111 TL kredi bakiyesi kullandım o yüzden bu fiyata geldinasıl öyle düşük oluyo kanka anlamadım
670 tl olmadan sepeti ilerletmiyor ki nasıl yapczNormal fiyatı vergi dahil 900 küsür. Ben %20 kupon + 111 TL kredi bakiyesi kullandım o yüzden bu fiyata geldi
HAKKIM HELAL OLMASIN BEN ALICAKTIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN İNDİRİM DİLENİYORDUMSonunda kuponu yüklediler beyaz 1 adet stoğa girdiği gibi aldım 695tlye temiz oldu
Bende 410tl670 tl olmadan sepeti ilerletmiyor ki nasıl yapcz
nasıl oluyo yaBende 410tl![]()
Hesabın yeni değilse belki ondandır. Bende 400 falandı galiba alt limit670 tl olmadan sepeti ilerletmiyor ki nasıl yapcz
Bana %20 kuponu geçen gün kendileri teklif etmişti sorun yaşadığım için yoksa bana da sadece kredi vermişlerdiHAKKIM HELAL OLMASIN BEN ALICAKTIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN İNDİRİM DİLENİYORDUM![]()
YA BENDE %20 + 111 TL KREDİ VARDI AÇ GÖZLÜLÜK YAPTIM MAL GİBİ.Hesabın yeni değilse belki ondandır. Bende 400 falandı galiba alt limit
Bana %20 kuponu geçen gün kendileri teklif etmişti sorun yaşadığım için yoksa bana da sadece kredi vermişlerdi![]()
kupon tanımladıklarında ödeme adımın da mı seçiyoruz kuponuHesabın yeni değilse belki ondandır. Bende 400 falandı galiba alt limit
Bana %20 kuponu geçen gün kendileri teklif etmişti sorun yaşadığım için yoksa bana da sadece kredi vermişlerdi![]()
Stok mu bekliyorsun senYA BENDE %20 + 111 TL KREDİ VARDI AÇ GÖZLÜLÜK YAPTIM MAL GİBİ.
Kendisi otomatik uyguluyor sepete ama istersen kendinde istediğin kuponunu seçebilirsinkupon tanımladıklarında ödeme adımın da mı seçiyoruz kuponu