Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Marisquex

80+
Beyler şuan Aula F75 700TL'ye Alabiliyorum ama az bekleyeyim apex gelirse beraber alayım diyorum ama Aula'nında zamlanmasından yada tükenmesinden endiseleniyorum
İkisi birlikte alınmıyor diye biliyorum vergi sınırına takılıyordu sanırım. Takılmıyorsa bile klavyeyi al biterse üzer
Mesaj otomatik birleştirildi:

YAZDIĞIM GİBİ STOK BİTTİ NEDİR BU YA
Çektiler hemen 10-15 saniye durdu anca :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
kerem aydınalp

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
umut
Merhaba, sepette 2 başka ürünle klavyeyi aldım. Bu gümrüğe takılır mı? Yeni kuralı çok bilmiyorum 30 euro sınırı vergi hariç sepet fiyatı mı yoksa vergi dahil mi max 30 euro olabilir? Ona göre bi ürünü iptal edebilirim.

1730727158237.png

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba, sepette 2 başka ürünle klavyeyi aldım. Bu gümrüğe takılır mı? Yeni kuralı çok bilmiyorum 30 euro sınırı vergi hariç sepet fiyatı mı yoksa vergi dahil mi max 30 euro olabilir? Ona göre bi ürünü iptal edebilirim.

Alıntıyı görüntüle
Takılmaz, vergi hariç 30 euro geçmemeli

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
İkisi birlikte alınmıyor diye biliyorum vergi sınırına takılıyordu sanırım. Takılmıyorsa bile klavyeyi al biterse üzer

Çektiler hemen 10-15 saniye durdu anca :D
Biliyon hocam zaten o lanet sınırı 30TL geçiyor diye alamadım gerçi normalde 30 euro'nun altında ama temu kur dalgalandırmalarından dolayı 50-60TL daha aşşağı sınır koymuş bu yüzden bende İndirim kuponu bekleyin 1 gün olmassa akşam alırım dedim şansa ürün gitti ama gelirse bu sefer alabileceğim teşvik indirirmi ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
kerem aydınalp
Anlık olarak tüm stok bitmiştir tekrar gelmesi dileği ile (ilk beyaz):kekw:

Marisquex

80+

Alıntıyı görüntüle
Zaten vergi sınırı koymuşlar istesen bile 1070tl üstünü alamıyorsun ödemeye geçirmiyor o yüzden gümrüğe takılmaz.

Biliyon hocam zaten o lanet sınırı 30TL geçiyor diye alamadım gerçi normalde 30 euro'nun altında ama temu kur dalgalandırmalarından dolayı 50-60TL daha aşşağı sınır koymuş bu yüzden bende İndirim kuponu bekleyin 1 gün olmassa akşam alırım dedim şansa ürün gitti ama gelirse bu sefer alabileceğim teşvik indirirmi ile
Bende dünden beri kuponun yüklenmesini bekliyodum bugün yüklendi stoğa girdiği gibi aldım. Sizde stok geldiği gibi alın bence riske atmaya değmez

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Hocam ben beyaz aldım ama sistem siyah eğer çok sırıtırsa takas yapabiliriz

Evet beyaz siyaha göre baya iyi duruyor ama sistem siyah olunca sıkıntı oluyor
Bendede durum aynı sonradan siyahta aldım şuan tek düşündüğüm gümrüğü geçmeleri

PC de type c girişi varsa şu kabloyu alın daha güzel durur.
Hocam bunun uyup uymadığını neye göre anlıyoruz ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,686
Üyeler
161,324
Son üye
PieLie
Top Bottom