İncinmişsin dedi
80+ Bronze
hala stok var beyazda
gerek yokArkadaşlar asus rog nx red tkl klavyeden bu klavyeye geçmeye gerek var mı?
sence varmıArkadaşlar asus rog nx red tkl klavyeden bu klavyeye geçmeye gerek var mı?
gümrükte benim kisence varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada cuma gunu urunu alıp kargosu yolda olan varmı benım kı hala ılk asamada
hadi canım ciddimisin hangı renk beyazmı bide uygulamadanmı takip edıyon yoksa arasın sitesinden falanmı ?gümrükte benim ki
2-3 gün sonra ulaşan olur, açarlar konu.şu klavye birisine ulaşsa da bizi de aydınlatsa
temudan takip ediyorumhadi canım ciddimisin hangı renk beyazmı bide uygulamadanmı takip edıyon yoksa arasın sitesinden falanmı ?
ya kral yeter la daha ne fiyat eşitlicenArkadaşlar siyah aula f75'i 830 liradan daha ucuza alan oldu, müşteri hizmetlerinden fiyat eşitlemesi yapabiliyorlar mı onu rica edecektim.
827,39'a almışım ben siyahı.Arkadaşlar siyah aula f75'i 830 liradan daha ucuza alan oldu, müşteri hizmetlerinden fiyat eşitlemesi yapabiliyorlar mı onu rica edecektim.
950 ye aldım 100 TL nin lafını yapıp adamları darlamayın arıtk sonu ali gibi olucak kendi kuyumuzu kazıyoruz ellerimizleArkadaşlar siyah aula f75'i 830 liradan daha ucuza alan oldu, müşteri hizmetlerinden fiyat eşitlemesi yapabiliyorlar mı onu rica edecektim.