İncinmişsin dedi
80+ Bronze
827,39'a almışım ben siyahı.
Daha ucuza alınmıyordu zaten merak etme.
827,39'a almışım ben siyahı.
aga o sayfanın ssını atabılırmısın benımkı havaalanı deposuna tasıma halınde dıyor aldıgımdan beritemudan takip ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya kral yeter la daha ne fiyat eşitlicen
Bilemedim valla çok övüldü ürün ve kablosuz olması düşündürdü.sence varmı
klavyede kablosuzun hiçbir esprisi yok, çok üst düzey kablosuz bir setup yoksa.Bilemedim valla çok övüldü ürün ve kablosuz olması düşündürdü.
onceden parası kalmış iceride nerdeyse aynı fıyata gelıyorAynı ürünü bir arkadaşımız 300 küsür liraya alıyor, diğeri 900 küsür liraya alıyor. Temu'nun garip bir fiyat politikası var.
bu, fnatic low profile alışık değilsen bayağı yorarArkadaşlar bu klavyemi daha iyi yoksa fnatic streak65 mi
Yok hocam kolpa o muhabbet, 300e alamaz.Aynı ürünü bir arkadaşımız 300 küsür liraya alıyor, diğeri 900 küsür liraya alıyor. Temu'nun garip bir fiyat politikası var.
ben yeni hesap açmıştım yüzde 30 promosyonda şansıma klavye denk gelince 678tlden aldım ama yinede 1000tl versem değerdi bu fiyatlara şahane fırsat bir de hayırsıyla geldiğinde daha iyi olacak827,39'a almışım ben siyahı.
Şuan %20 var bende fakat alıp almamak arasında kaldımben yeni hesap açmıştım yüzde 30 promosyonda şansıma klavye denk gelince 678tlden aldım ama yinede 1000tl versem değerdi bu fiyatlara şahane fırsat bir de hayırsıyla geldiğinde daha iyi olacak