Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Assembled hali daha uyguna gelir, sadece barebone pahalıya denk geliyor. Ve evet taobao trye de açık kısmen. Agentlar aracılığıyla ufak komisyonla sipariş verebiliyorsunuz.
hangi agent mesela hocam var mı bilginiz? assembled hali 100$ piano pro switch ile monsgeek üzerinde. taobao üzerinden agent ile nasıl alabilirim? komisyon dışında vergi çıkartır mı ?

coolsnow

80+
Ucuza hall-effect switch bulamadım, barebone alıp kendin dizmek de mantıklı değil.
Keşke şunlar 30 Euroya takılmasa, temuya gelse:
1730886735308.png

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Ucuza hall-effect switch bulamadım, barebone alıp kendin dizmek de mantıklı değil.
Alıntıyı görüntüle
bu klavye mouse kombolucam ya tr de mantıklı. avusturyada olsam aslında 1aya gidicem nasıl yapsam avusturyadakı adrese swıtch kargolatsam barebone la burada kendım mı yapsam bı onerır verır mısın.350-400 euro butce

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
hangi agent mesela hocam var mı bilginiz? assembled hali 100$ piano pro switch ile monsgeek üzerinde. taobao üzerinden agent ile nasıl alabilirim? komisyon dışında vergi çıkartır mı ?
Çindeki local monsgeeklerde qmk yok. 50usd civarlarında geziyor sadece barebone, ara ara 30-35usdye de düşüyor. Agent sorusuna gelirsek spreenow iyiydi baya, destekle konuşup paket tutarını ayarlatıp ekstra vergiden de sıyrılabiliyordun. Ayrıca ben denemedim ama taobao lite mobil uygulamasından agentsiz sipariş edenler de vardı.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Alıntıyı görüntüle
Her hall effect switch her klavyeye uymuyor öyle bi durum da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@nikflatron Beyler bu arkadaş elinde olmayan ürünü satışa sundu soru sordum ve soruyu bu şekilde forumda yanınladığım için beni savcılığa vericek napacam ben avukat filan tutmam gerekiyor mu:)
Hiç bir şey olmaz, tamamen public bir satış sitesi. Sosyal medya hesabını veya telefonunu yaymadın sonuçta.

Amd34

80+ Silver
Her hall effect switch her klavyeye uymuyor öyle bi durum da var.

Hiç bir şey olmaz, tamamen public bir satış sitesi. Sosyal medya hesabını veya telefonunu yaymadın sonuçta.
Gülüyorum knka ondan :D

Aman aman hocam, swat basabilir belki evinizi dikkatli olmakta fayda var.
fbi gelicek şimdi yaka paça götürecek diye korkuyorum ya üstelik elinde olmayan bi ürünü satmak dolancırılık satın alma talebi ilettim elinde ürün yok neyi satacak acaba :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
@nikflatron Beyler bu arkadaş elinde olmayan ürünü satışa sundu soru sordum ve soruyu bu şekilde forumda yanınladığım için beni savcılığa vericek napacam ben avukat filan tutmam gerekiyor mu
@nikflatron Beyler bu arkadaş elinde olmayan ürünü satışa sundu soru sordum ve soruyu bu şekilde forumda yanınladığım için beni savcılığa vericek napacam ben avukat filan tutmam gerekiyor mu:)
Apex konusundaki tartışmayı buraya getirmişsin. Bu sefer yine özel mesajlaşmayı ve kullanıcı ismimi izin almadan yayınlamışsın. Belli ki hukuktan anlamıyorsun. Anlarsın yakında inşallah. Bu sefer kendi kullanıcı ismini gizlememişsin. Ancak diğer sahibinden.com üyeliğini yine gizliyorsun. Hangisisin sen? Kaç tane hesabın var? Senin açtığın ilanları gördüm. İfşa etmeyeceğim seni. Burada tanıttığın gibi biri değilsin sen. Hakarette ediyorsun. Yazık sana

Apex konusundaki tartışmayı buraya getirmişsin. Bu sefer yine özel mesajlaşmayı ve kullanıcı ismimi izin almadan yayınlamışsın. Belli ki hukuktan anlamıyorsun. Anlarsın yakında inşallah. Bu sefer kendi kullanıcı ismini gizlememişsin. Ancak diğer sahibinden.com üyeliğini yine gizliyorsun. Hangisisin sen? Kaç tane hesabın var? Senin açtığın ilanları gördüm. İfşa etmeyeceğim seni. Burada tanıttığın gibi biri değilsin sen. Hakarette ediyorsun. Yazık sana

coolsnow

80+
Hall Effect için bir kombo planı yaptım.
Base:
1730887234112.png

Temu'dan da bunlar:
1730887283146.png

Toplam: 4622₺

Alınır mı bilemedim, Aliexpress'de Mad60HE gibi cihazlar dolar bazında çok uygun, Temuya getirtmesini istesek acaba getirirler mi?
Destek kısmından ürün isteme vardı. Tüm forum Mad60HE getirin diye desteğe yazsa 1070 lira altına getirtirler bence.

Amd34

80+ Silver

Dostum satamayacağın ürünü neden ilan açıyorsun paramgüvende talebi ilettim madem ürün var kabul et satın alıcam

Hall Effect için bir kombo planı yaptım.
Base:
Alıntıyı görüntüle

Temu'dan da bunlar:
Alıntıyı görüntüle

Toplam: 4622₺

Alınır mı bilemedim, Aliexpress'de Mad60HE gibi cihazlar dolar bazında çok uygun, Temuya getirtmesini istesek acaba getirirler mi?
Destek kısmından ürün isteme vardı. Tüm forum Mad60HE getirin diye desteğe yazsa 1070 lira altına getirtirler bence.
Bu kasa sağlam mı knk bu fiyata koymuşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Dostum satamayacağın ürünü neden ilan açıyorsun paramgüvende talebi ilettim madem ürün var kabul et satın alıcam

Sende yeterince ürün var. Sahibinden de açıp kapattığın ilanlarda gördük (ekran görüntülerini de aldım) Ama ifşa etmiyorum. Spekülasyon da yaptığını biliyorum. İzmire gel vereyim klavye sana.

coolsnow

80+

Pardon onu GMMK 3 PRO barebone sandım :D
GMMK 3 PRO barebone uyguna yoksa hall-effect keyboard planı suya düşer. Aula f75'den devam.

Amd34

80+ Silver
Sende yeterince ürün var. Sahibinden de açıp kapattığın ilanlarda gördük (ekran görüntülerini de aldım) Ama ifşa etmiyorum. Spekülasyon da yaptığını biliyorum. İzmire gel vereyim klavye sana.
Yok param güvende aç alıcam klavyeyi ama yarın kargola hemen

Pardon onu GMMK 3 PRO barebone sandım :D
GMMK 3 PRO barebone uyguna yoksa hall-effect keyboard planı suya düşer. Aula f75'den devam.
aula iyidir :D zamanın da alacaktım Tr'de stok bitti gittim ak820 pro aldım

Top Bottom