ErenMaiky
80+ Silver
5kfiyat ne kadardı bizde gözükmüyor
5kfiyat ne kadardı bizde gözükmüyor
Aynı klavye değil, alttaki HE yani rapid trigger özellikli. Üstteki normal model ama fiyat yine iyi.zamki TR linkide var diğeri amerika fiyatı. tr fiyatı ucuz gorunce dedım bı iş var ama aynı klavye faydalanan olur belki diye attım konuya linki
fiyat ne kadardı bizde gözükmüyor
Üstteki link gözüküyor olması gerek 4800tl.fiyat ne kadardı bizde gözükmüyor
alu kasa mı buÜstteki link gözüküyor olması gerek 4800tl.
Aynı klavye değil, alttaki HE yani rapid trigger özellikli. Üstteki normal model ama fiyat yine iyi.
Evet hem alu hem qmk/via var hem de flex cut pcb. Yazması çok zevkli Gta sanandreas araba zıplatma görevi gibi Ama azıcık ilgi istiyo stok hali kötü, onun harici ben bayadır bu klavyeyi istiyodum trde yoktu.alu kasa mı bu
Hall-effect olan: 6900tlzamki TR linkide var diğeri amerika fiyatı. tr fiyatı ucuz gorunce dedım bı iş var ama aynı klavye faydalanan olur belki diye attım konuya linki
hall of efect ne ki fiyatı etkiliyor bu kadarHall-effect olan: 6900tl
Red switch: 4900tl
Barebone: 2700tl
Barebone alıp ucuza Hall-effect switch bulabilrsek tadından yenmez. Hall effect için wooting alırım daha iyi, 7k verip riske atamam.
Rekabetçi oyunlarda mikro movementlar için gerekiyor. Trigger pointi 0.1mm aralıklarla ayarlayabiliyorsun.hall of efect ne ki fiyatı etkiliyor bu kadar