Marisquex
80+
10 gün falan ortalama 15i geçeceğini sanmamTemudan sipariş verince kaç güne geliyo
10 gün falan ortalama 15i geçeceğini sanmamTemudan sipariş verince kaç güne geliyo
Monsgeek m1w he + gmk 80082 keycaps. Sadece keycaps 90-100usdydi sanırım.Elinde ne var şu anda en son monsgeek vardı?
Monsgeek bende de var sen söylemiştin öyle almıştık iyiki almışızMonsgeek m1w he + gmk 80082 keycaps. Sadece keycaps 90-100usdydi sanırım.
beyler bilgisi olan var mı???????beyler bu klavye modlu mu arkadaşım da alacak soruyor
Hocam ice vein çok beğendim ama satışta yok. Gelir mi ki yakın zamanda?Etme. Bu fiyata bulamazsın bir daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyaz olanda reaper, siyah olanda graywood v3 switch var aralarında öyle büyük bir fark yok hangisinin sesi görüntüsü hoşuna gidiyorsa onu al
Bende monsgeekin 2 kasası var, biri normal switch olan biri rapid triggerlıMonsgeek bende de var sen söylemiştin öyle almıştık iyiki almışız
sipariş içeriklerini paylaşabilir misin ne kadar tuttu kaç ürün varAlıntıyı görüntüle
Bende son durum bu.
BomboclaaaatElimdeki klavye 260usd.
Adam keycapse 100 dolar vermis kanka sen ne is yapiyorsun ayiptir sormasiMonsgeek m1w he + gmk 80082 keycaps. Sadece keycaps 90-100usdydi sanırım.
Ne 100 ü kardeş 130 dolara aldık şuan gümrükten getiremiyorsun iyi bir klavye için normal para bu niye şaşırdın dışarda yetiğin et döner olmuş 400-500TLBomboclaaaat
Adam keycapse 100 dolar vermis kanka sen ne is yapiyorsun ayiptir sormasi
Çok zengin olduğumdan değil sevdiğim şeylere, hobilerime para harcamayı seviyorum sadece.Bomboclaaaat
Adam keycapse 100 dolar vermis kanka sen ne is yapiyorsun ayiptir sormasi
Disarda yiyemediğim et dönerin 400 500 tl olmasi benim keycaps denen 100 tane plastik parcasina 100 dolar vermemin mantikli olduğunu mu açıklıyor dostum?Ne 100 ü kardeş 130 dolara aldık şuan gümrükten getiremiyorsun iyi bir klavye için normal para bu niye şaşırdın dışarda yetiğin et döner olmuş 400-500TL
sipariş içeriklerini paylaşabilir misin ne kadar tuttu kaç ürün var
Anladim hocam fakat mesela switche degil de keycapse 100 dolar abes geldi banaÇok zengin olduğumdan değil sevdiğim şeylere, hobilerime para harcamayı seviyorum sadece.