Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bilal539

80+ Silver
Disarda yiyemediğim et dönerin 400 500 tl olmasi benim keycapse denen 100 tane plastik parcasina 100 dolar vermemin mantikli olduğunu mu açıklıyor dostum?
Hobi için almıştır adam seviyordur belki başka klavyelerde alacak gibi gibi bana kalsa bende vermem 100 dolar ama kişinin kendi zevk ve tercihi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Bomboclaaaat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam keycapse 100 dolar vermis kanka sen ne is yapiyorsun ayiptir sormasi
bi yandan pahalı duruyo öbür yandan harcamadan kısarak alınabilecek bir ürün olarak duruyor dışarda yemek yesen 400 tl en az çıkacak para

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Bende monsgeekin 2 kasası var, biri normal switch olan biri rapid triggerlı :D
m1 v3 alınır mı hocam ilerde bütçe olunca almayı düşünüyorum ondan sonra da dizmek istediğim klavye sırf yazılımı iyi dediniz diye wooting olacak sanırım ama wootingin kullandığı switchlerden daha iyi teknik verilere sahip switch gördüm 0.03mm falan diye onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? monsgeek hall effect yazılımı wooting kadar iyi değil demiştiniz bir de

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
m1 v3 alınır mı hocam ilerde bütçe olunca almayı düşünüyorum ondan sonra da dizmek istediğim klavye sırf yazılımı iyi dediniz diye wooting olacak sanırım ama wootingin kullandığı switchlerden daha iyi teknik verilere sahip switch gördüm 0.03mm falan diye onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? monsgeek hall effect yazılımı wooting kadar iyi değil demiştiniz bir de
Hall effect istiyorsan wooting ciddi anlamda rakipsiz, yakın klavyeler var ama tofu 60+ biraz modla bebek gibi oluyor. Hall effect klavyelerin sesi normalde kusmuk gibi ama wootingi dediğim gibi biraz modladığınızda normal switch tokluğunda oluyo.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Hall effect istiyorsan wooting ciddi anlamda rakipsiz, yakın klavyeler var ama tofu 60+ biraz modla bebek gibi oluyor. Hall effect klavyelerin sesi normalde kusmuk gibi ama wootingi dediğim gibi biraz modladığınızda normal switch tokluğunda oluyo.
hocam peki bu manyetik klavyelerdeki yazılım ne kadar etki ediyor ki yazılım kötü olursa nasıl bir sorun çıkıyor mesela wraith w75 ne olduğu bilinmeyen markasız hall effect gibi bir klavye güvenmem tarzında cümle kurmuştunuz monsgeek bile kusurlu demiştiniz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
hocam peki bu manyetik klavyelerdeki yazılım ne kadar etki ediyor ki yazılım kötü olursa nasıl bir sorun çıkıyor mesela wraith w75 ne olduğu bilinmeyen markasız hall effect gibi bir klavye güvenmem tarzında cümle kurmuştunuz monsgeek bile kusurlu demiştiniz
Yazılım çok iyi olmadığında switchleri tam anlamıyla kullanamıyorsun, HE klavyelerde önem sıralaması %60 yazılım %40 switch diyebilirim. Wootingin bu kadar pahalı olma sebebi bu, tekel değil ama HE'nin nvidiası gibi.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Yazılım çok iyi olmadığında switchleri tam anlamıyla kullanamıyorsun, HE klavyelerde önem sıralaması %60 yazılım %40 switch diyebilirim. Wootingin bu kadar pahalı olma sebebi bu, tekel değil ama HE'nin nvidiası gibi.
anladım hocam teşekkür ederim o zaman işin sonu wootinge çıkıyor ama wooting sitesinden alınca sağlam vergi çıktığını forumlarda görmüştüm 5klık ürünü 12 13kya alanlar oluyordu başka alabileceğimiz yer yok mudur ?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
lappelduvide
hocam bu aula f75 modlu mu acaba nasıl öğrenebiliriz arkadaşım soruyor alacakmış da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,518
Üyeler
163,177
Son üye
666cg
Top Bottom