Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,350
İsim
yusuf ecer
bunu mu alsam acaba wooting yerine alüminyum kasa, 8000 hz hem yurtiçi 2 yıl garanti ve spiral kablo ile geliyor. Switchin teknik özellikleri wooting ile gelen switchten daha iyi galiba wooting 0.1mm iqunix 0.05mm
Wraith ve garanti 🙂 Kusurlu gelen ürünü 15gün serviste bekleten firma. Paketi açılmış ürünü iade almayız diye de koca koca siteye yazıyolar komik baya. Garantiye pek güvenmeyin, klavyeyi araştırıp alabilirsiniz aklınıza yatarsa. Görünüş olarak güzel duruyor.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
umut
Wraith ve garanti 🙂 Kusurlu gelen ürünü 15gün serviste bekleten firma. Paketi açılmış ürünü iade almayız diye de koca koca siteye yazıyolar komik baya. Garantiye pek güvenmeyin, klavyeyi araştırıp alabilirsiniz aklınıza yatarsa. Görünüş olarak güzel duruyor.
saçmaymış paketi açmadan ürünün nasıl olduğunu sorunlu olduğunu nasıl anlayacağım en kötü thh başvururum 😃 neyse artık parayı biriktirene kadar yeni modeller çıkar belki o zaman düşünürüm artık. Şimdilik hedefim m1 v3 almak

Aurelia

80+ Bronze
klavye 700tlye geliyor alsam mı. Z11 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta icinde aniden stok bitebilir. Apexi bazıları almadı o da birden gitti.
üretimden kaldırıldı o direkt

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berat

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
umut
klavye 700tlye geliyor alsam mı. Z11 kullanıyorum

üretimden kaldırıldı o direkt
benim bildiğim üretimden kaldırılmadı Türkiye satışı durdu. Bazı arkadaşlar başka ülkedeymiş gibi gösterip arattığında ürün çıkıyordu.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Mehmetcan İvrendi
Böyle markalarda bile bu kadar kar payı var. Apple, NVIDIA vs. düşünemiyorum bile. Sızdırılan bir fiyata göre NVIDIA %1000 civarı kar payı koyuyormuş bir modele (yapay zeka şeysi adını hatırlamıyorum).

Çok şükür uçağa binebilmiş benimki ne kadar sürer daha
Hocam oda bir şey mi internette yanlış hatırlamıyorsam 1 TEDtalks'da adamın biri çin'de iPhone 14'ü 10 dolara ürettiğini daha doğrusu bu fiyata yaptırabildiğini söylemişti

-ama bunun yalan olduğu söyleniyor iPhone 14 Pro Max'ın asıl üretim maliyeti 450 dolar mış araştırmalara göre
(Ama adam neden yalan söylesin ki buda şüphe uyandırıcı)

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Emre
Arkadaşlar aklıma bi soru takıldı, kesin cevabı vardırda malum 330 sayfa var burada, Ben klavyeyi aldım ve sepetime 1200TL ödedim, alalı'da 1 hafta oldu, şimdi ben tekrardan bi sepet oluştursam, genel toplamı sayıp bana vergi çıkarma ihtimalleri var mıdır? Böyle bir şey deneyen oldu mu?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
umut
Arkadaşlar aklıma bi soru takıldı, kesin cevabı vardırda malum 330 sayfa var burada, Ben klavyeyi aldım ve sepetime 1200TL ödedim, alalı'da 1 hafta oldu, şimdi ben tekrardan bi sepet oluştursam, genel toplamı sayıp bana vergi çıkarma ihtimalleri var mıdır? Böyle bir şey deneyen oldu mu?
hayır hocam aylık 5 sipariş hakkınız var onu geçmediğiniz sürece ayrı paket olarak girdiği için sipariş başı 30 euro limitiniz var yani sorun olmaz belki şöyle sorun olabilir arka arkaya aynı satıcıdan aynı ürünü kısa süre farkıyla alırsanız siparişi birleştirip tek paket içerisinde getirebiliyorlar bu durumu da siparişler kısmından hangi kargo firması ile geldiğine bakarak biraz daha garantiye alabilirsiniz mesela 2 siparişin biri mng diğeri aras kargo gözüküyorsa sorun yok diye biliyorum mesela benim 2 siparişim aynı satıcı olmamasına rağmen müşteri desteğe yazdığımda nakil halindeyken tek paket, havalimanına kargo uçağına bindirilmeden öncesinde de paketlerin ayrıldığını söylemişti. Ne kadar gerçek olduğunu öğreneceğiz ama sizin için sorun yok hocam aradan bayağı zaman geçmiş hayatta sorun olmaz

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail
1 hafta icinde aniden stok bitebilir. Apexi bazıları almadı o da birden gitti.
nasip meselesi ben bekledim klavye ve mouse için ikisine de geldi indirim ayrı ayrı zamanlarda 159pro ve aula75 toplamda 1200 Liraya kapattım. İnşallah size de gelir garibanın yüzü gülsün sonunda

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tam olarak anlamadım ama anladığım şey doğruysa öyle bir şey kesinlikle olmaz

Hocam oda bir şey mi internette yanlış hatırlamıyorsam 1 TEDtalks'da adamın biri çin'de iPhone 14'ü 10 dolara ürettiğini daha doğrusu bu fiyata yaptırabildiğini söylemişti

-ama bunun yalan olduğu söyleniyor iPhone 14 Pro Max'ın asıl üretim maliyeti 450 dolar mış araştırmalara göre
(Ama adam neden yalan söylesin ki buda şüphe uyandırıcı)
Bende 10 dolar abartı ama 450'den azdır net şekilde

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Emre
hayır hocam aylık 5 sipariş hakkınız var onu geçmediğiniz sürece ayrı paket olarak girdiği için sipariş başı 30 euro limitiniz var yani sorun olmaz belki şöyle sorun olabilir arka arkaya aynı satıcıdan aynı ürünü kısa süre farkıyla alırsanız siparişi birleştirip tek paket içerisinde getirebiliyorlar bu durumu da siparişler kısmından hangi kargo firması ile geldiğine bakarak biraz daha garantiye alabilirsiniz mesela 2 siparişin biri mng diğeri aras kargo gözüküyorsa sorun yok diye biliyorum mesela benim 2 siparişim aynı satıcı olmamasına rağmen müşteri desteğe yazdığımda nakil halindeyken tek paket, havalimanına kargo uçağına bindirilmeden öncesinde de paketlerin ayrıldığını söylemişti. Ne kadar gerçek olduğunu öğreneceğiz ama sizin için sorun yok hocam aradan bayağı zaman geçmiş hayatta sorun olmaz
anladım hocam sağ olun, zaten ilk siparişim havaalanına varmış. Artık yetiştirip birleştirirlerse helal olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Onur Yücel
Valla bu f75 i öve öve bitiremediniz size güvenerek bi de sessiz switchle aldım acayip tel maşa duruyor ama hadi bakalım 😂

Top Bottom