Palo DAYI 👑
80+ Gold
olay ne şuanyukarıda foto attım daha yukarı ceksem bırınden bırı gozukmeyecek
olay ne şuanyukarıda foto attım daha yukarı ceksem bırınden bırı gozukmeyecek
valla resmi korka attım umarım bısey olmazDenemek istiyorum ben ama ne diyeyim tam olarak bilemedim
fıyat esıtleme ıcın ugrasıyoruzolay ne şuan
klon uygulaması ile 2x olurHocam tavsiyem birden fazla hesap ac kendi telefonunda abin ablan kardeşin vs. Birilerinin telefonundan da hesap aç Arada bir gir bak geli ben 3 hesapa açtım daha bugün az önce 1 tane gelmiş
Attım bekliyorum sipariş no isteyebilir bence.yukarıda foto attım daha yukarı ceksem bırınden bırı gozukmeyecek
sen mousu beleşe getirmedınmı zatensipariş nosunu göremedim
valla atarsam bılgılerım gozukur maalesefAttım bekliyorum sipariş no isteyebilir bence.
Nasıl????klon uygulaması ile 2x olur
ben ındırımsız 950 ye aldım varsa bende yapayım lavalla resmi korka attım umarım bısey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
fıyat esıtleme ıcın ugrasıyoruz
Kanka bir sey gozukmeyecej takip ekraninda yaziyokop kopyala yapistir yapcan kodu bu kdr attim ya ss sanavalla atarsam bılgılerım gozukur maalesef
aynı benimde 2 ürün var beklemekteyim3 kasımdan beri gümrükten geçmeye hazırlanıyor...
temu da 3 hesabım var 2 tanesi aynı uygulama 1 tanesi temu da. 2 sini kullandım diğeri yedekte dureuyor kampanyalar içinNasıl????
Çalışıyor mu emin misin knk acil Taktikkkkkk
Benim bildiğim kadarıyala online şeylerde işe yaramaz hocam
Yine boş işlerle uğraşıyorsunuz gerçektenvalla atarsam bılgılerım gozukur maalesef