Bu klavyeyi vergilerler dahil toplam tutarla alabiliyor muyuz?
Yasal sınırı aşmıyor yani di mi? Yanına ek olarak bir şeyler almayi planliyordum fakat alamayacağım sanırımTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.comMesaj otomatik birleştirildi:
925 liraya geliyor
aşarsa almana izin vermez zaten bunu ekle istediğin ne varsa onu da ekle vergiden önce 1070 i aşmayacak aşarsa aldırmıyor temu zatenYasal sınırı aşmıyor yani di mi? Yanına ek olarak bir şeyler almayi planliyordum fakat alamayacağım sanırım
Ha anladım çok teşekkür ederimaşarsa almana izin vermez zaten bunu ekle istediğin ne varsa onu da ekle vergiden önce 1070 i aşmayacak aşarsa aldırmıyor temu zaten
rica ederimHa anladım çok teşekkür ederim
Şanslısın ha ben 30 ekimde verdim daha gümrük almadı bile paket havalimanına ulaştı yazıyorBenim bu şekilde İstanbuldayım tahmini ne zaman gelir?Alıntıyı görüntüle
Vallahi bilmiyorum umarım cumaya kadar gelir.Şanslısın ha ben 30 ekimde verdim daha gümrük almadı bile paket havalimanına ulaştı yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler bu klon olayını ne için yapıyosunuz siz?
Belki bilgileri geç güncelledikleri için aynı anda bir kaç aşama atlamıştır. Benimki 2 gündür uçakta dünyayı turluyor sanırımbu kadar hızlı olması normalmı
Aşırı şansılısınız, zamanlamayı çok iyi denk gelmiş.bu kadar hızlı olması normalmı