Selamlar. Acil tavsiye lazım. 400 sayfa konuşmuşsunuz sonuç nedir? Durgod K320 var ama hem RGB'li hem de daha güzel görünüşlü bir şey istiyorum. Alınır mı?
Alınırsa hangi switch öneririsiniz ya da switch seçeneği var mı?
Evet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.
Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.