Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Selamlar. Acil tavsiye lazım. 400 sayfa konuşmuşsunuz sonuç nedir? Durgod K320 var ama hem RGB'li hem de daha güzel görünüşlü bir şey istiyorum. Alınır mı?

Alınırsa hangi switch öneririsiniz ya da switch seçeneği var mı?
İki switch seçeneği de güzel , bu fiyata kaçırmayın , hangi renk hoşunuza gidiyorsa onu alın ses testi de bu videoda mevcut

beyazda reaper , siyahda graywood var

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Deniz
Evet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.
platform tesviği kuponu gelmiyorki hiç

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
daha kullanmadık bılmıyoruz klavyenın swıtchler en tepe modellerı olması lazım @freygasm ama yınede yedek ıcın al geç

İki switch seçeneği de güzel , bu fiyata kaçırma , hangi renk hoşunuza gidiyorsa onu alın ses testi de bu videoda mevcut

beyazda reaper , siyahda graywood var

Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.

Reaper ve graywood dediğiniz switch seçeneği mi?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı?

Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
evet 50 dolar aldıgımız fıyat 15 20 dolar temu sagolsun ama kısa zamanda bozulma olayını duymadım

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.

Reaper ve graywood dediğiniz switch seçeneği mi?
renk farkında oluyor sadece

Ekler

• Screenshot_20241107_191808_Temu.jpg
    Screenshot_20241107_191808_Temu.jpg
    64.3 KB · Hit: 46
Top Bottom