Gurkanpiro
80+ Platinum
galıba benımkı ucagı kullanmısMesaj otomatik birleştirildi:
2 günde hareket halinde nefes bile almıyor
galıba benımkı ucagı kullanmısMesaj otomatik birleştirildi:
2 günde hareket halinde nefes bile almıyor
bozulma olayını suanda forumda cogu kısı bılmez bence daha yenı ellerıne ulasıyor alanların anlarsa belkı @freygasm anlar ve bilirHocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
Reaper ve graywood dediğiniz switch seçeneği mi?
O şekilde düşünmeyin fiyatlara stok durumları da etkili , dediğiniz klavyenin %60 versiyonu olan durgod venüs hk modelini de kullandım , kasa kalitesi durgodun daha iyi olsa da kalan her teknik konuda aula daha iyi ayrıca kablosuz olması , ses tekerleği ve daha iyi sesinin olması da artılarındanHocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
senınkı bu hafta gelebilir cumartesi gelir bence en gecgalıba benımkı ucagı kullanmıs
gelırse havalara ucarım oburkusunude hareketlılık yok dahasenı
senınkı bu hafta gelebilir cumartesi gelir bence en gec
yalanCherry MX Brown.
Bu Aula F75 için kısa zamanda bozuluyor diyorlar doğru mu?
Hocam selam, pcbsi orta-orta üst seviye. Tuşların hepsi hotswap, tek bir tuş çift basma veya basmama yaparsa 20tlye bir switch alıp rahatça devam edebilirsiniz. Pcb arızaları çok çok çok nadir oluyor ve sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Klavyenin normal fiyatı vergisiz 70usd zaten kendi sitesinde veya amazon vs gibi yerlerde. Fiyatsal bi sıkıntı var o yüzden bu kadar ucuz.bozulma olayını suanda forumda cogu kısı bılmez bence daha yenı ellerıne ulasıyor alanların anlarsa belkı @freygasm anlar ve bilir
öbürü dediğin apex mi ?gelırse havalara ucarım oburkusunude hareketlılık yok daha
yok dıger klavyeöbürü dediğin apex mi ?
HK Venus bundan kötü ama. Gateron var onda. Bir de K320/310 modelleri daima aynı fiyatta. İlk aldığımda da kontrol etmiştim hala aynı. Fix 80 dolar. Silent switch + RGB olanı 130-140 dolar.O şekilde düşünmeyin fiyatlara stok durumları da etkili , dediğiniz klavyenin %60 versiyonu olan durgod venüs hk modelini de kullandım , kasa kalitesi durgodun daha iyi olsa da kalan her teknik konuda aula daha iyi ayrıca kablosuz olması , ses tekerleği ve daha iyi sesinin olması da artılarından
yukarıda mesajı varHK Venus bundan kötü ama. Gateron var onda. Bir de K320/310 modelleri daima aynı fiyatta. İlk aldığımda da kontrol etmiştim hala aynı. Fix 80 dolar. Silent switch + RGB olanı 130-140 dolar.
Ha tabii bilmiyorum yine de siz bu daha ucuz daha iyi diyorsanız. Ben klavyeden anlamıyorum. Tek isteğim bozulmaması. Çünkü klavye alacak param yok. @freygasm Siz biliyormuşsunuz hocam?