sonda uçak diye belirtmen iyi oldu yanlış anlaşılma olabilirdiSanırım bizimkiler aynı ucakta 2 gün önce kalktı hala inmedi (uçak)
Benim şansıma kalırsa 5 gün bile uçar2 gün ucakmı ucar
İki switch seçeneği de güzel , bu fiyata kaçırmayın , hangi renk hoşunuza gidiyorsa onu alın ses testi de bu videoda mevcutSelamlar. Acil tavsiye lazım. 400 sayfa konuşmuşsunuz sonuç nedir? Durgod K320 var ama hem RGB'li hem de daha güzel görünüşlü bir şey istiyorum. Alınır mı?
Alınırsa hangi switch öneririsiniz ya da switch seçeneği var mı?
sen konuşma soner2 gün ucakmı ucar
5 Kasım 23:25sonda uçak diye belirtmen iyi oldu yanlış anlaşılma olabilirdi
saat kacta kalkış yapmış benım 4.36 gece 6 Kasım'da
platform tesviği kuponu gelmiyorki hiçEvet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.
yalan bence daha belkı yenı felan bınmıstır benım ucus 7 saat surmus5 Kasım 23:25
daha kullanmadık bılmıyoruz klavyenın swıtchler en tepe modellerı olması lazım @freygasm ama yınede yedek ıcın al geç
Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.İki switch seçeneği de güzel , bu fiyata kaçırma , hangi renk hoşunuza gidiyorsa onu alın ses testi de bu videoda mevcut
beyazda reaper , siyahda graywood var
evet 50 dolar aldıgımız fıyat 15 20 dolar temu sagolsun ama kısa zamanda bozulma olayını duymadımHocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı?
Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
farklı senle aynı degıl ama senin ucakta Dünya turuna cıkmıs belli5 Kasım 23:25
renk farkında oluyor sadeceHocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.
Reaper ve graywood dediğiniz switch seçeneği mi?
yalan bence daha belkı yenı felan bınmıstır benım ucus 7 saat surmus