Arada bende de öyle oluyordu.Bir sorun olmazbaşakşehirde oturuyorum fakat gebze falan diyor orayı çok anlamadım, diğer siparişlerimde böyle göstermiyordu
Arada bende de öyle oluyordu.Bir sorun olmazbaşakşehirde oturuyorum fakat gebze falan diyor orayı çok anlamadım, diğer siparişlerimde böyle göstermiyordu
Sen mi daha karlısın şuan ben miYeni hesap açın. Kupon kodu girmeyin. Musteri temsilcisinden 110tl kredi isteyin. Sonra desteğe gidip çark yazın. Uygulama paketi indire tıklayın en üstteki. 20% kupon verecek. Diğer ürünleri yine destek kısmından iptal edin. Bi de p ile başlayan bi kod vardi 70tl veriyodu. Onunla daha da ucuza gelir ama bende süresi bitti o dahil değil. Destek kupon vermek isterse sakın kabul etmeyin 110tl krediyi alana kadar uğraşın. Ölücülük yapmaya bayılıyorum Alıntıyı görüntüle
1080 TL kredi uygulamışsın amaSen mi daha karlısın şuan ben mi
O kadar kredi nerden geldi ürün iadesi felan mi?Sen mi daha karlısın şuan ben mi
Adam vergiyi ayıp olmasın diye ödemişSen mi daha karlısın şuan ben mi
Neden aldınız ?Aula içersinde kablo var diye biliyorm
Hocam o ne öyleSen mi daha karlısın şuan ben mi
Tahminimce önceden sipariş vermiş iade almış büyük ihtimal onları üstüne eklemiş kredi olarak. İptal ettiğiniz ürünleri temu kresisi olarak iade alabiliyorsunuz. Öbür türlü bankaya geç yatıyor. Umarım bunu diğerleri gibi forumda apexleri alıp iade başlatıp parayı+ ürünün üstüne konanlardan değildir.Hocam o ne öyle
aula f75'in içinden gelen kablo düz kablo, biraz saçma olucak ama bu kablonun duruşu var o yüzden hoşuma gitti ve aldım. Ayrıca çok ucuza geldiNeden aldınız ?Aula içersinde kablo var diye biliyorm
1080 TL kredi uygulamışsın ama
Hocam o ne öyle
Yok farklı ürün iadesi lan o ahahshs farklı bi klabye almıştım burdan bi arkadaş aula al dedi onu iptal edip bunu aldım toplam 1240 gibi düşününAdam vergiyi ayıp olmasın diye ödemiş