muhammet_ctnky
80+ Bronze
Hesaplara promosyon gelmesi için telefon numarasi eklemek gerekiyormu
Bu sabah baktım hocam 2 güncelleme gelmiş. Aras kargo almış paketi gümrük falan hepsi tamamlanmış. Sizin de öyle olmuştur eminim. Geç giriyorlar güncellemeleri :/@DoRuKHaNSS Hocam paketin durumu nedir bende güncellenmiyor maalesef.
Ne zamandan beri bekliyorduBu sabah baktım hocam 2 güncelleme gelmiş. Aras kargo almış paketi gümrük falan hepsi tamamlanmış. Sizin de öyle olmuştur eminim. Geç giriyorlar güncellemeleri :/
Benim 26 Ekim olan sadece trye vardı gümrük bile değil daha aj099 aldığımBen 29 ekimde siparis verdim gumrukte bekliyor hala güncelleme yok
4 kasımdan beri gumrukte
Ne zamandan beri bekliyordu
Adama bak yaHocam güncelleme şu şekilde baya hızlı ilerledi beklemedi desek yeridir.
mh'ye yaz güncelleme yapmalarını iste.Ben 29 ekimde siparis verdim gumrukte bekliyor hala güncelleme yok
4 kasımdan beri gumrukte
Bunlar bu işi nerden buluyorsa böyle bi iş lazım amazon,apple,temu fln araştırıyorum bulamıyorumLan Türk müşteri hizmetleri'de varmış şaşırdım hiç beklemiyordum.
biliyor musun soracaktım hangi ülkede yaşıyorsun diyede vazgeçtim.Bunlar bu işi nerden buluyorsa böyle bi iş lazım amazon,apple,temu fln araştırıyorum bulamıyorum