Teykage
80+ Silver
Dahası
Siparişlerim, adresi değiştir, güncelle, en alta in.tc yi uygulamanın neresinden değiştirebiliriyoruz biliyormusn
Siparişlerim, adresi değiştir, güncelle, en alta in.tc yi uygulamanın neresinden değiştirebiliriyoruz biliyormusn
etiketle yetişemezsin kanka 3 kere sepetimden kaptılar.Olurda gelirse ciddi ihtiyacım var hadron klavye kullanıyorum etiket atarsanız sevinirim ahaha
Kuponla kaça geliyor hocamBot verdi direkt dediğim gibi kargonuzun 3-4 gün güncellenmemesi lazım. Yeni hesap açıp %20 kupon almak istiyorsanız mecbur her seferinde destek darlayacaksınız kupon verin diye.
Adres kısmındatc yi uygulamanın neresinden değiştirebiliriyoruz biliyormusn
çok sağol isim değiştirip tc değişiyorum numara adres aynı.Siparişlerim, adresi değiştir, güncelle en alta in.
Kuponla 750'e aldım F75'i.Kuponla kaça geliyor hocam
T.C ve isim farklıysa geçmesi lazım.hocam ben farklı tcler ile 5 ürünü geçmeyecek şekilde aldım aynı anda gümrüğe girerse bi problem olur mu adres falan aynı vesaire diye
vergi dahil mi ?Kuponla 750'e aldım F75'i.
bencede babamı yaptım mesela aynı evdeyiz ama farklı vatandaş sonuçta onunda hakkı var klavye gelirse onun tc ile 2. yi yapıştırcamT.C ve isim farklıysa geçmesi lazım.