valla zannetmiyorum olacağını da açıkçası şeyim yemedi bilgi için sağ olasın diğerini babamın üstüne değiştireyimOlmaz öyle bir sıkıntı. T.C ve isim farklı olsa yeter.
valla zannetmiyorum olacağını da açıkçası şeyim yemedi bilgi için sağ olasın diğerini babamın üstüne değiştireyimOlmaz öyle bir sıkıntı. T.C ve isim farklı olsa yeter.
18 yaşından küçük çocuk var onun TC sini yazsak sıkıntı olur mu ?Farklı T.C'den sipariş verin gümrükten aynı anda geçerse paket beraber hesaplanıyor diye biliyorum öyle 30 euroyu geçerse gümrükte kalır.
Valla saçmalık. Ben amazondan düynanın malzemesini aldım. Böyle bir problemle karşılaşmadım yanniBen öyle biliyorum bu videoda da aynı şeyi söylemiyor mu?
Valla reis bilmiyorum yani eğer öyleyse riske değmez bence doğrusunu bilen biri aktarırsa iyi olur.Valla saçmalık. Ben amazondan düynanın malzemesini aldım. Böyle bir problemle karşılaşmadım yanni
Sorun olmaz diye hatırlıyorum ama emin değilim.18 yaşından küçük çocuk var onun TC sini yazsak sıkıntı olur mu ?
O zaman fena patlarız yani. Ama bu konu hakkında kimse bir şey bilmiyor ki. ortaya karışık gidiyor sdfgsdf. Paranın yarısı vergiye gider sdfsdfValla reis bilmiyorum yani eğer öyleyse riske değmez bence doğrusunu bilen biri aktarırsa iyi olur.
bence de riske değmez zaten ürünleri ucuz diye alıyoruz ihtiyaç olduğundan değil insanüstü vergi çıkarsa çok tatsız olurValla reis bilmiyorum yani eğer öyleyse riske değmez bence doğrusunu bilen biri aktarırsa iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun olmaz diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Ben patlamayayım diye oda arkadaşımın T.C ile 4-5 gün arayla söylüyorum kargolarımı o yüzden 2. Apex'i iptal edip F75 aldım.O zaman fena patlarız yani. Ama bu konu hakkında kimse bir şey bilmiyor ki. ortaya karışık gidiyor sdfgsdf. Paranın yarısı vergiye gider sdfsdf
Aynen öyle.bence de riske değmez zaten ürünleri ucuz diye alıyoruz ihtiyaç olduğundan değil insanüstü vergi çıkarsa çok tatsız olur
Vergi dahil olmadan 30 euroyu geçmediği sürece sorun olmaz.ben 1 siparişte 5 ürün aldım 1490 lira tuttu sıkıntı olur mu:?
vergi dahil değillllllllllllllllVergi dahil 30 euroyu geçmediği sürece sorun olmaz.