Fabrika çıkışlı evet hocamda değiştirebiliyorsa bilmiyorumbu tekerlek sadece ışık ve ses arttırma azaltma işlevi görüyor değil mi başka bir işlevi yok
aynen onlara yarıyorbu tekerlek sadece ışık ve ses arttırma azaltma işlevi görüyor değil mi başka bir işlevi yok
evet ben sorun etmedim şahsen kullanmadığım için bu fiyata bu klavyeyi almışken sorun etmek saçma geldibu tekerlek sadece ışık ve ses arttırma azaltma işlevi görüyor değil mi başka bir işlevi yok
Ben yapacaktım da 575 liralik klavyeye 15 liralik mi ne jeton verdi iptal ettimBende eğerkli siparişi tamamlarsam 600TL kredi gözüküyor yapan varmı
yani şuanda hali hazır kullanıyorsanız apex proyu hayır ama alıcaksanız kesinlikle çünkü arada çok fazla bir fiyat farkı var ama apex pro tkl bildiğim kadarıyla türkçe dizilime sahip yani aslında alıp kenara atabilirsin aulayı senin yerinde olsam sesinden de memnunsam apex pro tklyi ana klavye olarak kullanırımPeki sizce daha iyi mi apex pro tkl'den?
Bana şuanda siparişi tamamlarsam ödülünüz 600TL kredi diyorBen yapacaktım da 575 liralik klavyeye 15 liralik mi ne jeton verdi iptal ettim
Deneyin isterseniz bana da ödeme yapın jetonu tamamlamak için diyordu. İptal edebilirsiniz olmazsaBana şuanda siparişi tamamlarsam ödülünüz 600TL kredi diyor
o nasıl olduya bende indirdim uygulamayı sadece süprizi aç diyor aynı 575tl gösteriyo klavye
900 e aldim zaten, apexlerin iptal olan siparisleri ile kredi gelmisti kendimparam gitti yanio nasıl olduya bende indirdim uygulamayı sadece süprizi aç diyor aynı 575tl gösteriyo klavye
hocam 575 tl diyo ödemede vergide biniyomu yoksa yazan fiyatmı900 e aldim zaten, apexlerin iptal olan siparisleri ile kredi gelmisti kendimparam gitti yani