Spectre_zz
80+ Bronze
Ak 820 maxda 8 bin mah batarya var bu nereye daha iyi la element uydurmayin
BATARYA ile klavye inceliyorsan sen bu işi bırak 50tl everest de batarya hiç bitmio 4 yıldır aynı pil ile calistiriyorumAk 820 maxda 8 bin mah batarya var bu nereye daha iyi la element uydurmayin
Ben 1 siyah 2 beyaz aldım yanına da dareu tacticle switch aldım 45pcs 2 adetSiyah 1 tane var
Gel Bi de...Z94ü 400e alırım
Ee sen neyle kiyasliyosun? Neyi daha iyi 820 maxdan?BATARYA ile klavye inceliyorsan sen bu işi bırak 50tl everest de batarya hiç bitmio 4 yıldır aynı pil ile calistiriyorum
SDece fiyatıEe sen neyle kiyasliyosun? Neyi daha iyi 820 maxdan?
Fiyati daha uygun desin o zamanSiyah gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SDece fiyatı
Siyah 1sanıyede bitti laSiyah gitti.
SDece fiyatı
Fiyat ayrıca kopma fln oluyormuş öyle yazmışlar hiç okumadinmiEe sen neyle kiyasliyosun? Neyi daha iyi 820 maxdan?
Dareu dream switch alicaktim lineer diye ama klavyede ztn lineer geliyor bende firefly switch aldım nasıldır dareu tacticle lube?Siyah gitti.
SDece fiyatı
Tacticle switch genel olarak sevmiyorum hiç bakmadım. Hep linear switchlere bakıyorum.BATARYA ile klavye inceliyorsan sen bu işi bırak 50tl everest de batarya hiç bitmio 4 yıldır aynı pil ile calistiriyorum
Ben 1 siyah 2 beyaz aldım yanına da dareu tacticle switch aldım 45pcs 2 adet
Dareu dream mi alsaydimTacticle switch genel olarak sevmiyorum hiç bakmadım. Hep linear switchlere bakıyorum.
Ama zaten leobog lineer da almıştım evde var tacticle hiç switch yok evdeDareu dream mi alsaydim