- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Aynı şekilde düşünüyorum.sorma, yetkili satıcı olmasa herkese ucuz fason blue switchli klavye kitleyecekler diye düşünüyorum
Aynı şekilde düşünüyorum.sorma, yetkili satıcı olmasa herkese ucuz fason blue switchli klavye kitleyecekler diye düşünüyorum
Hacı başka bir sipariş illaki olur al bitane dursun ben mesela 3 adet klavye aldım 2 adet 45pcs switch aldım dareudanYahu 2 tane alamıyorum ya çok pahalı geliyor şuan 1 adete pu para şu koşullarda değmez gibi. 80 tl sınıra takılıyorum halledemedim bir türlü
Kanka ben de onu anlamıyorum ne kadar tuttu 3 klavye 1 switch nasıl bu kadar uyguna geldi anlamıyorumHacı başka bir sipariş illaki olur al bitane dursun ben mesela 3 adet klavye aldım 2 adet 45pcs switch aldım dareudan
Yok almam daha fazla ürün alırsam gümrük düdükleyecek bir yerden çıkacak onlar 4 TC kullandım doldu neredeyse hepsi öyle olsa dünkü 4 apexi iptal etmezdimUfak son ses seversen olur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnanmadım ben şahsen 100tl daha ucuza apex gelse alırsın
Yok bu ajazz’dan biraz daha iyi benceAjazz olanlar mı bu mu
Beyaz.tercih edenler hangi rengini aldılar
Al geç fazla sorgulama (50 sayfalık konu özeti)Linear switch ve kablosuz dimi? Alınır mı?
Bende de space e çok basar olmuştum başta klavye bozuk sandım sonra parmağım üstünde olunca anladım.Evet dokunsal bildirimi seviyorum yıllarca Brown kullanmıştım bu yüzden kalsın
Yanlışlıkla basiom ben öyle swirchlerde
Switchler farklı fakat kimse hangisi hangisinin switch olduğunu bilmiyor sanırımBeyler siyahla beyazin farki ne kısaca açıklayabilir misiniz
Bende siyah aldim duruma gore iptal edip beyazini alicam
Yok anam ben öyle istemiomBende de space e çok basar olmuştum başta klavye bozuk sandım sonra parmağım üstünde olunca anladım.