- En İyi Cevap
- 1
Dahası
3084b plus ise sanmıyorum, bence harika klavye. Knob fetişi falan yoksa kalın akkoda.yani bende akko 3084 den geçmeye değer mi bilemedim
3084b plus ise sanmıyorum, bence harika klavye. Knob fetişi falan yoksa kalın akkoda.yani bende akko 3084 den geçmeye değer mi bilemedim
Olay ne dostum? aj159 daki nordic mcu vakasından sonra bundada mı tokatlandıkAynı şekilde düşünüyorum.
Sanmıyorum ya arada oluyor böyle, mizar mz60, e yosso falan çok örneği var. Resmi satıcı olmasa sıkıntıOlay ne dostum? aj159 daki nordic mcu vakasından sonra bundada mı tokatlandık
2 beyaz 1 siyah 2 adet 45pcs dareu firefly tacticle lube aldım sence dareu dream linear ile değiştireyim mi klavyelerde ztn linear geliyor amaBir tane beyazda ben kaptım benden bu kadar dahada bişi almam artık fazla alışveriş bünyeye zarar.
Sonra başka indirim görüp pişman olmak istemiyorum yaAl geç fazla sorgulama (50 sayfalık konu özeti)
Aldığın switchlerin link paylaşır mısın ben de switch bakıyorum alternatif2 beyaz 1 siyah 2 adet 45pcs dareu firefly tacticle lube aldım sence dareu dream linear ile değiştireyim mi klavyelerde ztn linear geliyor ama
Hocam dediklerine göre ak820 pro muadili bir şey, max gelirse anca pişman olursunuz anladığım kadarıylaSonra başka indirim görüp pişman olmak istemiyorum ya
benide alaydın gözün doysun seslerine bak hangisini beğeniyorsan onu al.2 beyaz 1 siyah 2 adet 45pcs dareu firefly tacticle lube aldım sence dareu dream linear ile değiştireyim mi klavyelerde ztn linear geliyor ama
Max bej renginden stoğa gelirse pişman olmaz rengi cidden çok kötü yaHocam dediklerine göre ak820 pro muadili bir şey, max gelirse anca pişman olursunuz anladığım kadarıyla
ak820 pro'dan iyidir net bir şekilde ak820 pro almadan önce bunu alacaktım trendyol'dan stok bitti sonra ak820 pro aldım incelemiştim güzel ürün buHocam dediklerine göre ak820 pro muadili bir şey, max gelirse anca pişman olursunuz anladığım kadarıyla
knk sana dönüş sağladılar mıMax bej renginden stoğa gelirse pişman olmaz rengi cidden çok kötü ya
Sağladılar verdikleri cevap çok saçma kılavuza bakın diyor kılavuzda hiçbir şey yazmiyor.ak820 pro'dan iyidir net bir şekilde ak820 pro almadan önce bunu alacaktım trendyol'dan stok bitti sonra ak820 pro aldım incelemiştim güzel ürün bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk sana dönüş sağladılar mı