Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Aynen öyle parası olan alır olmayan burada ağlar sızlar
hacı bide ben şunu anlamıyorum bu insanımızdaki milleti çekememezlik nedir ya hiçbir şekilde iyiliği istenmiyor kendisine gelse alayım kazanç yapayım başkası alınca onun yapamadığı şeyi kötülük alıyor senki fakir fukaranın parasını çaldıkta satın aldık şaka gibi birde yüzsüz gibi yazıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

attım karta beklyiroum artık indirimde kovalamıyorum 921 tlden alıyorum gayette satıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Ytar
Ürün başı 500-1000TL kara satmak için kaç gündür stok kovalıyorsunuz. Sipariş bekliyorsunuz. Sonra satacak birini arıyorsunuz. Ki kaç ürün için bu? 2 -3? Belki maks 5. Sepeti de çöplerle dolduruyorsunuz tâbi bir de.

Gidin iş bulun kendinize günlük çalışın...

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Kavak
Arkadaşlar siparişim kutuya koyulmadan direkt kendi kutusuyla gönderilmiş. Ne oradaki kargo ne de aras kargo kutuya koymuş. Elime ulaştığında kutu perişan haldeydi. Bu durumu müşteri hizmetlerine yazınca direkt iade ettiler. Ürünü göndermenizde gerek yok dediler. Sizce bu durum normal mi ?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Yağız Berk Özel
Arkadaşlar siparişim kutuya koyulmadan direkt kendi kutusuyla gönderilmiş. Ne oradaki kargo ne de aras kargo kutuya koymuş. Elime ulaştığında kutu perişan haldeydi. Bu durumu müşteri hizmetlerine yazınca direkt iade ettiler. Ürünü göndermenizde gerek yok dediler. Sizce bu durum normal mi ?
Normal değil size gelen destek akılsızmış herhalde bana öyle bir durumda 50 TL kısmi iade önermişlerdi üstüne en az 20 desteğe yazdım.

Ürün başı 500-1000TL kara satmak için kaç gündür stok kovalıyorsunuz. Sipariş bekliyorsunuz. Sonra satacak birini arıyorsunuz. Ki kaç ürün için bu? 2 -3? Belki maks 5. Sepeti de çöplerle dolduruyorsunuz tâbi bir de.

Gidin iş bulun kendinize günlük çalışın...
çalışıyorum zaten bir insan niye 5dakikada havadan para gelmesini istemesin alıcı aramıyorum o beni buluyor ajdkfadfodadakjfd

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Acayip iyi birşeymiş la bu her eklemi oynuyor şekilden şekle sokuyorum :)
1000010017.jpg

Amd34

80+ Silver
hacı bide ben şunu anlamıyorum bu insanımızdaki milleti çekememezlik nedir ya hiçbir şekilde iyiliği istenmiyor kendisine gelse alayım kazanç yapayım başkası alınca onun yapamadığı şeyi kötülük alıyor senki fakir fukaranın parasını çaldıkta satın aldık şaka gibi birde yüzsüz gibi yazıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

attım karta beklyiroum artık indirimde kovalamıyorum 921 tlden alıyorum gayette satıyorum
Valla şimdi alıcıyla görüştüm 1600'e siyahı satıyorum stok bekliyorum geldiği gibi beyaz siyah fark etmez yapışıcam 2 adet daha

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,468
Üyeler
161,707
Son üye
TsuchinagaHiyori
Top Bottom