Abromocko
80+
Bulursun inş bugün geldi 1800'e 2.el bölümüne attım1500 Liraya beyazını alabilirim, satacak olan varsa dm üzerinden ulaşabilir.
Bulursun inş bugün geldi 1800'e 2.el bölümüne attım1500 Liraya beyazını alabilirim, satacak olan varsa dm üzerinden ulaşabilir.
Nakliye sayılacak. Aldığınız ürün 10 euro olsa bile, 20 euro nakliye masrafı varsa 30 euro limitine ulaşmış oluyorsunuz.Yeni gumruk kurali neymis? Artik vergilerdemi sayilcak 30 euro icinde
Bu saatten sonra 1500 e biraz zor bulursunuz bence. Bu klavyenin suan kapali kutu halinde 2k ya gidecegini tahmin ediyorum1500 Liraya beyazını alabilirim, satacak olan varsa dm üzerinden ulaşabilir.
Temuda nakliye masrafi yok diye biliyorum.Nakliye sayılacak. Aldığınız ürün 10 euro olsa bile, 20 euro nakliye masrafı varsa 30 euro limitine ulaşmış oluyorsunuz.
1 tane geldi 1800 yazdım da daha 4 tane gelcek onları 2k'dan aşağı vermemBu saatten sonra 1500 e biraz zor bulursunuz bence. Bu klavyenin suan kapali kutu halinde 2k ya gidecegini tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temuda nakliye masrafi yok diye biliyorum.
bursa ya geliyorum hocam ankara danBana da 2. Siparis beyaz karton kutusuz geldi. Almak isteyen olursa bursa ici alabilir
Dert etme knk 1700-2k alırsın bekleme derdin olmazya arkadaş dün gece alacaktım üşendim dışarıya çıkıp para yatırmaya al işte
neyse sağlık olsun
850 sayfa olmuş konu heralde 100 sayfası ikinci el satım mesajları vs. olduAl sata dönmeye başlıyor agalar, mizar konusu bu yüzden kapatıldı
900 liraya alabilecekken 1700e almak bana koyuyor sırf bu yüzden bile almayabilirimDert etme knk 1700-2k alırsın bekleme derdin olmaz
bir şey olmaz yakında tedarik edilirBeyler dun gece 12 de verdigim sipariş halen tedarik ediliyor yaziyor iptal gelmez degilmi bu ne zaman tedarik edildi yazar