Çok zor direkt üretimden kaldırmışlar bence gelmez.arada tek tük stok gelir kontrol edin ürün sayfasını
Ayrı ayrı 3 paket ise her biri ayrı hesaplanırŞey sorucam benim siparişi 3 pakete bölmüşler bunlar gümrükten geçerken tek sipariş olarak mı geçecek?
Çok zor direkt üretimden kaldırmışlar bence gelmez.
Siparişi iptal olanlar, veya iade edilen ürünler tek tük stoğa gelirŞey sorucam benim siparişi 3 pakete bölmüşler bunlar gümrükten geçerken tek sipariş olarak mı geçecek?
Birini 2 diğerini 3 pakete bölmüşler anlamadım neden ble yapmışlar.Ayrı ayrı 3 paket ise her biri ayrı hesaplanır
ilk kez denk geldim 3 ayrı paket gelecek umarım 5 paket sınırını geçmemişsindirBirini 2 diğerini 3 pakete bölmüşler anlamadım neden ble yapmışlar.
onu nasıl anladınız hocam?Şey sorucam benim siparişi 3 pakete bölmüşler bunlar gümrükten geçerken tek sipariş olarak mı geçecek?
İlk sayfadaki linke tıklayın üretimden kaldırılmış yazıyor.onu nasıl anladınız hocam?
Yok geçmedim o sorun değil ayın 1inde sıfırlanacak zaten sınır da ben de ilk kez böyle bir şey yaşıyorum başka yaşayan var mı böyle?ilk kez denk geldim 3 ayrı paket gelecek umarım 5 paket sınırını geçmemişsindir
3 paketten bahsediyorumİlk sayfadaki linke tıklayın üretimden kaldırılmış yazıyor.
Bende ilk kez gördüm toplam kaç ürün aldın knkİlk sayfadaki linke tıklayın üretimden kaldırılmış yazıyor.
Yok geçmedim o sorun değil ayın 1inde sıfırlanacak zaten sınır da ben de ilk kez böyle bir şey yaşıyorum başka yaşayan var mı böyle?
Attığım fotoğrafda gözüküyor 3 paket olan 3 ürün, 2 pakete ayrılan 8 ürün.Bende ilk kez gördüm toplam kaç ürün aldın knk
Pardon hocam.3 paketten bahsediyorum
sorun olacağını sanmam faturası tek kesiliyor sonuçta.Attığım fotoğrafda gözüküyor 3 paket olan 3 ürün, 2 pakete ayrılan 8 ürün.
Pardon hocam.
Alıntıyı görüntüle
Umarım hocam.sorun olacağını sanmam faturası tek kesiliyor sonuçta.