Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yılmaz Anar
Önceki apex alışverişimden kalan %100 kuponum vardi benim bile haberim yoktu bide 70 tl 700 tl uzeri bir kopon vardi birde 65 tl kargo gec gelme vardi bay bi birikmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

kredi olarak ne kadar kullandınız hocam ve hangi kupon
Önceki apex alışverişimden kalan %100 kuponum vardi benim bile haberim yoktu bide 70 tl 700 tl uzeri bir kopon vardi birde 65 tl kargo gec gelme vardi bay bi birikmişti

Abbays34

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ee hocam 70 TL indirim uygulamış yine o fiyata gelmiyor krediniz var mıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yılmaz Anar
Ee hocam 70 TL indirim uygulamış yine o fiyata gelmiyor krediniz var mıydı
Screenshot_2024-11-27-11-15-48-340_com.einnovation.temu-edit.jpg

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ubah
Artık siparişlerde kargo ücreti de dahil olmak üzere toplam 30 euro'yu geçmeyecek şekilde düzenlendi.

İlgili düzenleme içeriği;

"4458 sayılı gümrük kanununun bazı maddelerinin uygulanması hakkındaki kararda 63'üncü maddede düzenleme gerçekleşti. buna göre yurt dışından sipariş edilip posta ya da hızlı kargo taşımacılığıyla gelen ürünlerin nakliye bedelleri de eşyanın kıymetine ilave edilecek."

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan
Artık siparişlerde kargo ücreti de dahil olmak üzere toplam 30 euro'yu geçmeyecek şekilde düzenlendi.

"4458 sayılı gümrük kanununun bazı maddelerinin uygulanması hakkındaki kararda 63'üncü maddede düzenleme gerçekleşti. buna göre yurt dışından sipariş edilip posta ya da hızlı kargo taşımacılığıyla gelen ürünlerin nakliye bedelleri de eşyanın kıymetine ilave edilecek."
Hocam benim toplam tutar 1091,44 sorun olur mu ?

Şaka gibi dün sipariş ettim sabah olan duruma bak.

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
zaoX
Temuda kargo ücretsiz sıkıntı olur mu???

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
zaoX
Ajaxx discontinued olduktan sonra hiç stoğa girdi mi?

Muddi

80+ Bronze

Yeter bunlar iyice skti artik valla daraldık ya bune arkadaş surekli vergi sürekli zam surekli bi engelleme. Boyle mi çözülecek bu is uc bes kisinin 30 eurosuylami cozulcek bu ülkenin ekonomisi yeter ya.

Top Bottom