ucu ucuna ya geçer ya kalırdıTeşekkürler hocam 4 19 Aralık teslimat diyor.
Şuan yürürlükde olsaydı sıkıntıya girerdim değil mi ?
sorma sorma cidden iyice işin cılkı çıktı.Yeter bunlar iyice skti artik valla daraldık ya bune arkadaş surekli vergi sürekli zam surekli bi engelleme. Boyle mi çözülecek bu is uc bes kisinin 30 eurosuylami cozulcek bu ülkenin ekonomisi yeter ya.
Nasıl fiyatı o şekil yaptın üstadDun kuponlarla beraber bende bitane alayim dedim heryerde karsima cikiyor merakimdan aldim gonul siyah rengindeydi ama beyaz vardi sadece aldim ama gece saat 12 gibi aldim sorun cikmaz degilmi iptal olmaz inşallah 455 tl geldi
O fiyata almamış hocam ya bende merak etmiştim ürün iade etmiş onun kredisi varmış hesapta 1k küsür kredi kullanmışNasıl fiyatı o şekil yaptın üstad
hepsine vergi dahil 1400 TL ödemiş yani 400 değilO fiyata almamış hocam ya bende merak etmiştim ürün iade etmiş onun kredisi varmış hesapta 1k küsür kredi kullanmış
Ama vergiyle bu fiyat oluyor şimdi düşündüm de kargo ücretsiz şuan Vergisiz fiyat 682,15ucu ucuna ya geçer ya kalırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorma sorma cidden iyice işin cılkı çıktı.
Boş iş bu hocam çöp ürünleri koyuyorAlıntıyı görüntületemu uygulaması na girdim hediye kutusu animasyonu geldi ve 2 ücretsiz ürün veriyor bundan öncede 100 de 100 kredi iadesi diye gelmişti ne kadar doğru bu arkadaşlar
Yok.Lan üretimden kalktı diyor, şimdi bunun stokları gelmeyecek mi hiç?
Tamda elime para geçecekti ya, bir umut tüm gün f5 atıcam
Şükür valla şimdi kapalı kutu 2k'dan konur ilana mis gibiSonunda Aula F75 indirimi bitmiş