Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Halil Çalık
Evet plastik kasa ama onu 2000+ fiyat çekenler için dedim. Giriş orta sınıf klavye yani. Ama kuponla 700 lira civarına geliyor bu fiyata değil klavyeyi keycapsleri zor buluruz xd

Bu yüzden gelirse çekerim direkt bir bakarsın seneye 30 Euro limiti 15 e düşer
Dostum vergilerden ben de şikayetçiyim kastettiğim şey "kendi üretemediği üründen vergi alan iktidar" demen. Zaten dünyada klavye üreten ülke toplasan 10 tanedir. Ülkende üretileni yok diye vergi olmayacak mı? Serbest ticaret anlaşmalarını göz ardı edersen zaten neredeyse tüm ülkeler ithal ürüne vergi uygular.
Vergi var VERGİİİ VAR

Dostum vergilerden ben de şikayetçiyim kastettiğim şey "kendi üretemediği üründen vergi alan iktidar" demen. Zaten dünyada klavye üreten ülke toplasan 10 tanedir. Ülkende üretileni yok diye vergi olmayacak mı? Serbest ticaret anlaşmalarını göz ardı edersen zaten neredeyse tüm ülkeler ithal ürüne vergi uygular.
Hocam, hangi ülke ithal ettiği üründen aldığı vergiyle uretenden daha çok kazanıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Dostum verginin çok olması konusundan rahatsız olduğumu ilk cümlemde belirttim zaten sizin dediklerinize karşıt bir şey savunmuyorum ki

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
zaoX
Eğer seviyorsanız elinizde bence iki tane tutun çünkü bu fiyata böyle klavyeyi bir daha zor bulursunuz. Ayrıca çok fazla uzun ömür beklemeyin klavyeden biraz kolay bozulabilir. (her ne kadar modüler ve tamiri kolay olsa da)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Eğer seviyorsanız elinizde bence iki tane tutun çünkü bu fiyata böyle klavyeyi bir daha zor bulursunuz. Ayrıca çok fazla uzun ömür beklemeyin klavyeden biraz kolay bozulabilir. (her ne kadar modüler ve tamiri kolay olsa da)
Neyi bozulabilir :D

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
İki tane beyaz almıştım biri bozuk gelirse diğerini denerim diye aynı zamanda siyah bekliyordum. Komple kaldırmışlar bu saatten sonra geleceğini sanmam. Apex gibi bitti. İkiside sağlam gelirse muhtemelen birini aldığım fiyattan satarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Furkan Yalçın
İki tane beyaz almıştım biri bozuk gelirse diğerini denerim diye aynı zamanda siyah bekliyordum. Komple kaldırmışlar bu saatten sonra geleceğini sanmam. Apex gibi bitti. İkiside sağlam gelirse muhtemelen birini aldığım fiyattan satarım.
Apex de üretimden kalktıya dönüp geri gelmişti diye hatırlıyorum, pro da olabilir. Ben apexi öyle sonradan 1-2 stok geldiğinde aldım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
:D Çok fazla üretim olduğu için kalite kontrol yok. Fiyat / performans olduğu için zaten düşünmeye bile gerek yok o yüzden sıkıntı değil. Sadece söylüyorum
Normalde bu tarz ürünlerde kalite kontrol çok kötü olur ama aulada öyle kötü bir kalite kontrol görmedim. Koca forumda 4-5kişide tuş basmama knob sorunu vardı. (kısayolla klavyeyi kitleyenleri saymıyorum) Yedeklemek mantıklıydı ama evet :D Ben iki gün önce 3-4 tane satmak için aldım, bugün de alsam mı diye düşünüyordum gitti :D

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
zaoX
Normalde bu tarz ürünlerde kalite kontrol çok kötü olur ama aulada öyle kötü bir kalite kontrol görmedim. Koca forumda 4-5kişide tuş basmama knob sorunu vardı. (kısayolla klavyeyi kitleyenleri saymıyorum) Yedeklemek mantıklıydı ama evet :D Ben iki gün önce 3-4 tane satmak için aldım, bugün de alsam mı diye düşünüyordum gitti :D
Evet kendisi kitleyenler dışında benim gördüğüm 1- tuş basmama 2- batarya göstergesi bozulması 3- 2.4ghz da latency ve basılı kalma sorunu var. Tabi bunlar kronik sorunlarsa ilerleyen zamanlarda illaki ortaya çıkar

Hocam bidaha stok yokmu apex gibi noldu şuanda eski sayfalari okumadim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Evet kendisi kitleyenler dışında benim gördüğüm 1- tuş basmama 2- batarya göstergesi bozulması 3- 2.4ghz da latency ve basılı kalma sorunu var. Tabi bunlar kronik sorunlarsa ilerleyen zamanlarda illaki ortaya çıkar
Latency genelde çok fazla cihaz varsa 2.4ten bağlanan onla çakışma yapabiliyor. Ama zaten 125hz diye biliyorum wireless modda. Batarya göstergesinden kastınız eğer 1-9 arası ışıkların yanması ise klavyede direkt batarya göstergesi yok. Var ama stabil gösterebilecek şekilde yok :D Kafasına göre değişiyor.
Hocam bidaha stok yokmu apex gibi noldu şuanda eski sayfalari okumadim
Evet, apex gibi oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,947
Üyeler
163,911
Son üye
vVurreal
Top Bottom