TripleKatana
80+
Hocam onun keycapleri yeterli olur mu ki?Bende klavyeyi alıcam, elimdeki ak680 mor keycapslerini takacağım bakalım nasil olacak
Hocam onun keycapleri yeterli olur mu ki?Bende klavyeyi alıcam, elimdeki ak680 mor keycapslerini takacağım bakalım nasil olacak
oo sizin gelmiş yarına teslim olur sanırsam30 Ekim'de alanlardanım muhtemelen kargom kayboldu ne gelen var ne giden. Para iade olunca 2. kez sipariş geçtim o da gelmek üzere
Alıntıyı görüntüle
Valla bir fikrim yok, dener atarım akşamHocam onun keycapleri yeterli olur mu ki?
Klavyede sağ alt tuşu yok onun yerine Fn var o yüzden yapamıyorsun. Sol CTRL, Sol Alt ve Q tuşlarına sırayla basarsan yaparaula f75 bügün elime ulaştı çok güzel fakat
@
bu işareti nasıl yapıcam olmuyor yapamıyorum neden ?
eywKlavyede sağ alt tuşu yok onun yerine Fn var o yüzden yapamıyorsun. Sol CTRL, Sol Alt ve Q tuşlarına sırayla basarsan yapar
BELKİ BİR GÜN BE DOST.30 Ekim'de alanlardanım muhtemelen kargom kayboldu ne gelen var ne giden. Para iade olunca 2. kez sipariş geçtim o da gelmek üzere
Alıntıyı görüntüle
İyi ki iade gelmeden 2 gün önce yenisini aldım ertesi gün ürün kadırıldı Yoksa alsatçılara kalcaktıkBELKİ BİR GÜN BE DOST.
Seve seve yardımcı olurduk hocamİyi ki iade gelmeden 2 gün önce yenisini aldım ertesi gün ürün kadırıldı Yoksa alsatçılara kalcaktık
driver uzerınden fn tusuna altgr atayabilirsinaula f75 bügün elime ulaştı çok güzel fakat
@
bu işareti nasıl yapıcam olmuyor yapamıyorum neden ?