Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende klavyeyi alıcam, elimdeki ak680 mor keycapslerini takacağım bakalım nasil olacak

Darkone22

80+ Bronze
en son söyle söyle deli ettiniz aha gittim yaptım.
guneyi kuzey siyaha aktardım.
video kasayı tam oturmamışım sonradan oturturdum.
kahveyi klavyeyi verdim arkadaş getirmiş :D :D
tek bataryayı değişmedim içinden kalan herşeyi değiştim birde vidaları sakın değişmeyin beyaz ile siyah klavyenin vidaları farklı siyahınki beyazda uzun kalıyor ama siyahın vidası direk uyuyor.
@freygasm @flamerood @mustafasyd24
@B1L0
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
üsteki resimdeki kağıt çektim yerde delik olması lazım unuttum zorlar takarsanız klavyeyi kırabılırsınız üst taraftan oda bir an unuttum dikkat edin :D
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eline sağlık kanka. Ben de siyah var ama T harfi basmıyor. Zor basıyor. Çözebilir miyiz ki bu durumu

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
eyyüb
Eline sağlık kanka. Ben de siyah var ama T harfi basmıyor. Zor basıyor. Çözebilir miyiz ki bu durumu
içinde yedek swtich cıkıyor sökme aparatı var onla sök direk otuturdur aynı yönde bir dene haber et.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
eyyüb

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Selamlar dostlar aula f75 bugün geldi usb dongle ile bağladım. 2.4ghz i açtım fakat gecikme olarak 140ms veriyor sitelerde bu normal mi? illaki kablolu mu bağlamalıyım düşük ms için?
İnternet sitelerinden yaptığınız klavye gecikme değerleri doğru olmuyor. Bir youtube kanalında klavyenin gecikme testi yapılmış ve çoğu klavyenin gecikme değerininde olduğu bir tablo paylaşılmış. Tablodaki verilere göre kablolu 7.2ms, 2.4ghz dongle ile 10.5 ms, bluetooth ile 24ms çıkmış. Kablolu ve 2.4ghz dongle değerleri gayet iyi. Gecikme hissetmezsiniz. Kaynağı aşağıya bırakıyorum isteyen inceleyebilir.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Doğukan
tamam biliyorum ama red switch'ten bile daha kötü bir hissiyatı var. elinde clicky (blue) olan varsa diye yazdım yeşili verebilirim takas olarak.
hocam bu ürünün blue tarzı bi switchi yoksa bahsettiğiniz şey herhangi bi clicky klavyeyle mi takalasmak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,025
İsim
yusuf ecer

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,025
İsim
yusuf ecer
tamam biliyorum ama red switch'ten bile daha kötü bir hissiyatı var. elinde clicky (blue) olan varsa diye yazdım yeşili verebilirim takas olarak.
Ürünün clicky switchli varyantı kimsede yok zaten. Factory lubed sıfır yay sesli switchi nasıl beğenmediniz anlamadım, muhtemelen red switch dediğiniz switch de cherry mx varyantı veya outemu varyantı gamepower switchleridir ki lehimli klavyelerin hiçbirinde iyi hissiyat vermiyor cherry switchler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
abbas
Ürünün clicky switchli varyantı kimsede yok zaten. Factory lubed sıfır yay sesli switchi nasıl beğenmediniz anlamadım, muhtemelen red switch dediğiniz switch de cherry mx varyantı veya outemu varyantı gamepower switchleridir ki lehimli klavyelerin hiçbirinde iyi hissiyat vermiyor cherry switchler.
anladım hocam teşekkür ederim. öyleyse clicky tuş paketi alıp taksam sorunsuz kullanabilirim sanırım.

Top Bottom