Eline sağlık kanka. Ben de siyah var ama T harfi basmıyor. Zor basıyor. Çözebilir miyiz ki bu durumuen son söyle söyle deli ettiniz aha gittim yaptım.
guneyi kuzey siyaha aktardım.
video kasayı tam oturmamışım sonradan oturturdum.
kahveyi klavyeyi verdim arkadaş getirmiş
tek bataryayı değişmedim içinden kalan herşeyi değiştim birde vidaları sakın değişmeyin beyaz ile siyah klavyenin vidaları farklı siyahınki beyazda uzun kalıyor ama siyahın vidası direk uyuyor.
@freygasm @flamerood @mustafasyd24
@B1L0
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
üsteki resimdeki kağıt çektim yerde delik olması lazım unuttum zorlar takarsanız klavyeyi kırabılırsınız üst taraftan oda bir an unuttum dikkat edin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
içinde yedek swtich cıkıyor sökme aparatı var onla sök direk otuturdur aynı yönde bir dene haber et.Eline sağlık kanka. Ben de siyah var ama T harfi basmıyor. Zor basıyor. Çözebilir miyiz ki bu durumu
Onu denedim olmuyor. Keycaps olmadan rahat basıyor ama 2 kere basıyor. tt şeklinde. Keycaps takınca çok zor basıyor.içinde yedek swtich cıkıyor sökme aparatı var onla sök direk otuturdur aynı yönde bir dene haber et.
soket mi arzalı o zamanOnu denedim olmuyor. Keycaps olmadan rahat basıyor ama 2 kere basıyor. tt şeklinde. Keycaps takınca çok zor basıyor.
büyük ihtimallesoket mi arzalı o zaman
İnternet sitelerinden yaptığınız klavye gecikme değerleri doğru olmuyor. Bir youtube kanalında klavyenin gecikme testi yapılmış ve çoğu klavyenin gecikme değerininde olduğu bir tablo paylaşılmış. Tablodaki verilere göre kablolu 7.2ms, 2.4ghz dongle ile 10.5 ms, bluetooth ile 24ms çıkmış. Kablolu ve 2.4ghz dongle değerleri gayet iyi. Gecikme hissetmezsiniz. Kaynağı aşağıya bırakıyorum isteyen inceleyebilir.Selamlar dostlar aula f75 bugün geldi usb dongle ile bağladım. 2.4ghz i açtım fakat gecikme olarak 140ms veriyor sitelerde bu normal mi? illaki kablolu mu bağlamalıyım düşük ms için?
tamam biliyorum ama red switch'ten bile daha kötü bir hissiyatı var. elinde clicky (blue) olan varsa diye yazdım yeşili verebilirim takas olarak.beyaz zaten bu switchle geliyo
hocam bu ürünün blue tarzı bi switchi yoksa bahsettiğiniz şey herhangi bi clicky klavyeyle mi takalasmaktamam biliyorum ama red switch'ten bile daha kötü bir hissiyatı var. elinde clicky (blue) olan varsa diye yazdım yeşili verebilirim takas olarak.
Paketin içerisindeki yedek switchlerden biriyle değiştirebilirsin.Eline sağlık kanka. Ben de siyah var ama T harfi basmıyor. Zor basıyor. Çözebilir miyiz ki bu durumu
1200 tl ye göremedim almayı düşünüyorum var mı forumda satanAlamayanlar sarı sitede 1200tlden başlayan fiyatlardan alabilir bence.Bu zamana kadar alamayan olduysa da neyse.
Ürünün clicky switchli varyantı kimsede yok zaten. Factory lubed sıfır yay sesli switchi nasıl beğenmediniz anlamadım, muhtemelen red switch dediğiniz switch de cherry mx varyantı veya outemu varyantı gamepower switchleridir ki lehimli klavyelerin hiçbirinde iyi hissiyat vermiyor cherry switchler.tamam biliyorum ama red switch'ten bile daha kötü bir hissiyatı var. elinde clicky (blue) olan varsa diye yazdım yeşili verebilirim takas olarak.
anladım hocam teşekkür ederim. öyleyse clicky tuş paketi alıp taksam sorunsuz kullanabilirim sanırım.Ürünün clicky switchli varyantı kimsede yok zaten. Factory lubed sıfır yay sesli switchi nasıl beğenmediniz anlamadım, muhtemelen red switch dediğiniz switch de cherry mx varyantı veya outemu varyantı gamepower switchleridir ki lehimli klavyelerin hiçbirinde iyi hissiyat vermiyor cherry switchler.