Ayni model sadece ışık yönü farklı ve keycaps renk farkı var onun haeici fark yok southda puding daha iyi oluyor test ettim 2 sindedeYok direkt renkleri bile farkli northdakiler seffaf southdakiler krem rengi farkli marka model yani kisaca
Ayni model sadece ışık yönü farklı ve keycaps renk farkı var onun haeici fark yok southda puding daha iyi oluyor test ettim 2 sindedeYok direkt renkleri bile farkli northdakiler seffaf southdakiler krem rengi farkli marka model yani kisaca
Ya dayi okuma yazmaniz yok mu sizin illaha anlamaniz icin fotograf mi atmam gerekiyorAyni model sadece ışık yönü farklı ve keycaps renk farkı var onun haeici fark yok southda puding daha iyi oluyor test ettim 2 sindede
Stabilizer farkindan bahsetmemişinSouth north tartışmamanız için konu açtım arkadaşlar
Başlık 'AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı' https://forum.donanimarsivi.com/kon...y-facing-ve-north-kuzey-facing-farki.1035945/
Bak bakayim ayni miAyni model sadece ışık yönü farklı ve keycaps renk farkı var onun haeici fark yok southda puding daha iyi oluyor test ettim 2 sindede
Bilmiyordum, çok dikkatimi çeken bir durum da olmadı.Stabilizer farkindan bahsetmemişin
Bak bakayim ayni mi
klavye boardlarına kadar aynı bi stabilizer farkı var gibi olabilecek bir şey oda part2 demişler zaten arkasında.aStabilizer farkindan bahsetmemişin
Bak bakayim ayni mi
diğer ülkelerden denedim yine olmadı. Ama ajazz aj159 apex 35-45 usd olarak satışta görünüyor. Apex bekleyenlerde beklemesin artıkTürkiye'den alınmasın diye kapamışlar vpnle gir bak var mı yok mu
South'ta daha iyi biliyorum ama birini satacağım ve south olan kapalı kutu satması daha kolay olur diye emin olamıyorum. Gerçekten değer mi ona karar veremedimSouthtta o keycapsler çok iyi.
Üretim bitmedi temu stoğu kaldırıldı sadece. 70 Dolara orjinal sitesinden alabilirsin hala veya 3000 liraya hepsiburada vs.'de varÜretim bitti ne stogu kanka
yd 65 euroya var tr gönderimi kapalıSouth'ta daha iyi biliyorum ama birini satacağım ve south olan kapalı kutu satması daha kolay olur diye emin olamıyorum. Gerçekten değer mi ona karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üretim bitmedi temu stoğu kaldırıldı sadece. 70 Dolara orjinal sitesinden alabilirsin hala veya 3000 liraya hepsiburada vs.'de var
stabilizerlar en önemlilerden biri yoksa aynı switch ve foamları 20 dolarlık klavyeye de yapsan o da aynı olur stabilizerlar da çok önemliklavye boardlarına kadar aynı bi stabilizer farkı var gibi olabilecek bir şey oda part2 demişler zaten arkasında.a
evetSelamlar dostlar aula f75 bugün geldi usb dongle ile bağladım. 2.4ghz i açtım fakat gecikme olarak 140ms veriyor sitelerde bu normal mi? illaki kablolu mu bağlamalıyım düşük ms için?