❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bakalım nasıl olucak

Ekler

• aula.jpeg
    aula.jpeg
    101.5 KB · Hit: 108
Üzgünüz, gümrük işlemleri sebebiyle paketiniz hakkında yeni takip güncellemesi henüz mevcut değil. Gümrükleme süreci tamamlandığında paketiniz en kısa sürede ARAS'ya teslim edilecektir. bu mesajı alan varmıydı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varda çok basit ve pahalı fiyatını hakketmiyor gibi çok basit.
tr de satışıda var şuan aynı rakama geliyor.

87 bendeki ama sorun olmaz 81 de gelir çok az küçük.

siyahta guney yok malasef.

siyah olanlar hep kuzey.

çok kör olur ona gitmez puding güzel ona hem buding çok sessiz tuş takımı olarak.
bilek desteği tavsiye eder misin

Üzgünüz, gümrük işlemleri sebebiyle paketiniz hakkında yeni takip güncellemesi henüz mevcut değil. Gümrükleme süreci tamamlandığında paketiniz en kısa sürede ARAS'ya teslim edilecektir. bu mesajı alan varmıydı ?
Herkes:)

bilek desteği tavsiye eder misin
AJAZZ 81 veya 87 al.
veya wraith tahta var bak oraya görürsün.

Hocam north facing mi south facing mi? Ben iki tane aldım, birini arkadaşıma verecektim ama vazgeçmiş o yüzden satacağım. Biri south diğeri north geldi south kapalı kutu o yüzden çok kararsız kaldım hangisini satsam diye. Ben de senin o keycapslarden alacağım o yüzden

Hocam north facing mi south facing mi? Ben iki tane aldım, birini arkadaşıma verecektim ama vazgeçmiş o yüzden satacağım. Biri south diğeri north geldi south kapalı kutu o yüzden çok kararsız kaldım hangisini satsam diye. Ben de senin o keycapslarden alacağım o yüzden
Southtta o keycapsler çok iyi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri