Geçer T.C'deki isimi de farklı yazın ne olur ne olmaz.Arkadaşlar farklı tc aynı adres 2 sipariş gümrükten aynı anda geçer mi?
Geçer T.C'deki isimi de farklı yazın ne olur ne olmaz.Arkadaşlar farklı tc aynı adres 2 sipariş gümrükten aynı anda geçer mi?
TC kiminse onun adını yazdım hocam. şu ana kadar 4 sipariş oldu 2si benim tc 1i annem 1i babam.Geçer T.C'deki isimi de farklı yazın ne olur ne olmaz.
ins geçer ben öyle yaptımArkadaşlar farklı tc aynı adres 2 sipariş gümrükten aynı anda geçer mi?
Stok yenilendi mi?Siparişi daha yeni geçtim, tc isim falan değiştirsem siparişe ait sorun olmaz değil mi?
Hocam şimdi farkettim 3 siparişe farklı adres girmişim. Şimdi 4.'Ye anneannemin adresini girdim sorun olmaz heralde pakdfjgklsdfjhdsnhdsghins geçer ben öyle yaptım
Yazdığımda almadım biraz öncesinde almıştım ama arkadaşların dediğine göre gelmiş birkaç tane dahaStok yenilendi mi?
F5 atıyorumda bende gözükmüyor yavYazdığımda almadım biraz öncesinde almıştım ama arkadaşların dediğine göre gelmiş birkaç tane daha
Birini de bize ver reis.Amaaann uykum geldi. Yarın gelirse 2 tane alıp birini stok amaçlı bekletirim.
Klavyem var ama hastalik olmaya basladi.Stoktayken de almadm zaten hazirda 3068b plus var akkonunYazdığımda almadım biraz öncesinde almıştım ama arkadaşların dediğine göre gelmiş birkaç tane daha
Benimki de bayağı hastalık oldu elimde Akko 5087B, 5108B, E Yooso Z11, Ak820 max bir de şu F75 oldu satacağım sanırım elimdekileri sadece F75'i tutacağım.Klavyem var ama hastalik olmaya basladi.Stoktayken de almadm zaten hazirda 3068b plus var akkonun