salihuysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı 820max ile karşılaştırılınca nasıldı bu klavye, hangi switch alınmalı?
Bekleme al sonra düşünürsün, 820pro muadili demişlerdi. Maxten ile pro arası bir şey galiba.alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı 820max ile karşılaştırılınca nasıldı bu klavye, hangi switch alınmalı?
renkler arasında fark var mı switch olarakBekleme al sonra düşünürsün, 820pro muadili demişlerdi. Maxten ile pro arası bir şey galiba.
Hocam ben de aldim ya.Iptal etsem miBekleme al sonra düşünürsün, 820pro muadili demişlerdi. Maxten ile pro arası bir şey galiba.
neden beğenmediniz mi hocamAlamayanlara ben satarim rahatta kalsinlar
İptal etme ya birine verirsin aldığın fiyattan, milletin işi görülsün.Hocam ben de aldim ya.Iptal etsem miO kadar konustum uyandim bi bakayim dedim icime dogdu aldim gitti
Hatta siyah ise ben de almayı düşünebilirim siyah konusunda kararsızımHocam ben de aldim ya.Iptal etsem miO kadar konustum uyandim bi bakayim dedim icime dogdu aldim gitti
Klavye al fareyle takaslarsn veya satıp onu alırsın belki, denenebilir.Hiç ihtiyacım da yok fareyi bekliyorum klavye düşüyor ya
Beyaz aldım.Siyah kalmamıstıHatta siyah ise ben de almayı düşünebilirim siyah konusunda kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye al fareyle takaslarsn veya satıp onu alırsın belki, denenebilir.
Switchlerini hangi marka biliyor musunuz konuda illa ki yazilmistir fakat 50sayfa icinde aramaya üsendimHatta siyah ise ben de almayı düşünebilirim siyah konusunda kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye al fareyle takaslarsn veya satıp onu alırsın belki, denenebilir.