Teykage
80+ Silver
Dahası
O hangisi oluyor fotoğrafını atabilir misiniz.Ya yüzde 30 kampanyası çıktı mesaj kutusundan şimdi de f75 gelmiyor of of
O hangisi oluyor fotoğrafını atabilir misiniz.Ya yüzde 30 kampanyası çıktı mesaj kutusundan şimdi de f75 gelmiyor of of
Benim klavyede aynı şekil. 4 kasımda girdi sonra böyle kaldı4 gün oldu hala bekliyorum. Fotoğraftaki gibi vardı bekliyor diyor. Tez zamanda ulaşır inşallah. Ayrıca benim gibi var mı böyle bekleyen ?
Aynı saat ve dakikada indi hala bekliyorum uzun zaman oldu4 gün oldu hala bekliyorum. Fotoğraftaki gibi vardı bekliyor diyor. Tez zamanda ulaşır inşallah. Ayrıca benim gibi var mı böyle bekleyen ?
sarj olması lazımAlıntıyı görüntüle bu klavyenin ışığı sürekli yanıyor nasıl kapatıcam burdaki isigi kademe kademe yaniyor
Şarj indikatörü muhtemelen. Full şarjda kapanır.Alıntıyı görüntüle bu klavyenin ışığı sürekli yanıyor nasıl kapatıcam burdaki isigi kademe kademe yaniyor
gidene kadar FN + Shift bas hocamAlıntıyı görüntüle bu klavyenin ışığı sürekli yanıyor nasıl kapatıcam burdaki isigi kademe kademe yaniyor
ya evet tilt oldum nasıl kapatıcaz bunu delirecemŞarj indikatörü muhtemelen. Full şarjda kapanır.
DAkikasi bile ayni 4 kasimda ayni guncelleme geldi sonra kaldi boyle sacmalik adeta4 gün oldu hala bekliyorum. Fotoğraftaki gibi vardı bekliyor diyor. Tez zamanda ulaşır inşallah. Ayrıca benim gibi var mı böyle bekleyen ?
Fn+sol shift dener misin.ya evet tilt oldum nasıl kapatıcaz bunu delirecem
Çok teşekkür ederim kral sağolasın fixFn+sol shift dener misin.