LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Esc tuşunun sağındaki ışık şarj göstergesibu klavyenin şarj göstergesi nerede driverda göremedim
Esc tuşunun sağındaki ışık şarj göstergesibu klavyenin şarj göstergesi nerede driverda göremedim
paşam geldi yine çine edebiyat yapıyorBunlar ucuza klavye niyetine yine virüs yayıyor olmasın?
onu nasıl yapcaz beŞef böceklenmiş o komple temizlemessen hep çıkacak çok minik canlıdır çok ürür söyleyeyim.
5 gün güncellenmemesi garip değil.4 gün oldu hala bekliyorum. Fotoğraftaki gibi vardı bekliyor diyor. Tez zamanda ulaşır inşallah. Ayrıca benim gibi var mı böyle bekleyen ?
Klavye aldim 2 3 sonra fareden ve girdi klavye. Fare hala bekliyorBenimkide hocam niye böyle anlamadım
Desteğe yaz kupon verebilirlerKlavye aldim 2 3 sonra fareden ve girdi klavye. Fare hala bekliyor
Hocam ürünleri nasıl iade ediyoruz sipariş kısmında ürünleri iptal et diyo ama devam edersem hepsini edecek gibiyaparlar al
İyi bari ya. Bir anlığına dedik kargo gitti diye5 gün güncellenmemesi garip değil.
odeme asamasına gel hepsini cıkar ondan sonra odeme yapılıyorHocam ürünleri nasıl iade ediyoruz sipariş kısmında ürünleri iptal et diyo ama devam edersem hepsini edecek gibi
nedir durum öğrenebildin mi?Arkadaşlar bana discount card000 ile aulaf75 klavye 400tl ye geliyor ama yanına 7 ürün daha ekle diyo, ekledikten sonra satın alıp diğer ürünleri iptal edip sadece klavyeyi alabiliyormuyum diğer ürünlerin iadesini yapıyorlar mı
Ben ama 2 gün falan oldu4 gün oldu hala bekliyorum. Fotoğraftaki gibi vardı bekliyor diyor. Tez zamanda ulaşır inşallah. Ayrıca benim gibi var mı böyle bekleyen ?