Ben 2 adet ekledim 1152 TL tutuyor 80 TL yüzünden sipariş veremiyorum yardımcı da olmuyorlarHocam vergisiz fiyatı 1070 TL altı değil mi sepet zaten ?
Ben 2 adet ekledim 1152 TL tutuyor 80 TL yüzünden sipariş veremiyorum yardımcı da olmuyorlarHocam vergisiz fiyatı 1070 TL altı değil mi sepet zaten ?
Benim 4 gün uçmustu geç guncelliyorlar.Benim son hali böyle hocalarım uçak 1 gündür havada
Allah Allah, takilmasinin videosunu atar mısın merak ettim.üründen %100 para iadesi alma gibi bir amacımda yok, bazı arkadaşlar daha uyguna aldığı için kısmi geri ödeme sağlıyorlardı ve bundan çoğu kişi yararlandı şuanda kullandığım üründe takılmalar mevcut ve 8khz kullanamıyorum ayrıca mcu konusunda karışıklıklar olmuş orayı çok takip edemedim ama anladığım kadarıyla yanlış bir mcu ile göndermişler
yaparlar alArkadaşlar bana discount card000 ile aulaf75 klavye 400tl ye geliyor ama yanına 7 ürün daha ekle diyo, ekledikten sonra satın alıp diğer ürünleri iptal edip sadece klavyeyi alabiliyormuyum diğer ürünlerin iadesini yapıyorlar mı
Şef böceklenmiş o komple temizlemessen hep çıkacak çok minik canlıdır çok ürür söyleyeyim.Klavyeden çıktı hocam Artık paketten mi nerden geldi bilmiyorumda klavyeyi aldım açtım poşeti fln kenara koydum 2dk sonra üremeye başladılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla salgın malgın çıkarsa benden bilin
En iyisi klavyeyi banyoda yıkasın.Şef böceklenmiş o komple temizlemessen hep çıkacak çok minik canlıdır çok ürür söyleyeyim.
Hocam ciddiyim o böcek türü eskiden çök PlayStationlarda oluyodu uzun süre sabit stoklu durunca olmuş olabilir çok ürüyolarEn iyisi klavyeyi banyoda yıkasın.