Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Shix2x

80+ Bronze
Benim son hali böyle hocalarım uçak 1 gündür havada
Benim 4 gün uçmustu geç guncelliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

üründen %100 para iadesi alma gibi bir amacımda yok, bazı arkadaşlar daha uyguna aldığı için kısmi geri ödeme sağlıyorlardı ve bundan çoğu kişi yararlandı şuanda kullandığım üründe takılmalar mevcut ve 8khz kullanamıyorum :) ayrıca mcu konusunda karışıklıklar olmuş orayı çok takip edemedim ama anladığım kadarıyla yanlış bir mcu ile göndermişler
Allah Allah, takilmasinin videosunu atar mısın merak ettim.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Arkadaşlar bu F tuşları multimedia olarak kaldı bende nasıl düzelticem F3 fln basınca parlaklık ayarlıyor alt tab atıyor bir şeyler yapıyor

erovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Yılmaz
Arkadaşlar bana discount card000 ile aulaf75 klavye 400tl ye geliyor ama yanına 7 ürün daha ekle diyo, ekledikten sonra satın alıp diğer ürünleri iptal edip sadece klavyeyi alabiliyormuyum diğer ürünlerin iadesini yapıyorlar mı

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Klavyeden çıktı hocam :D Artık paketten mi nerden geldi bilmiyorumda klavyeyi aldım açtım poşeti fln kenara koydum 2dk sonra üremeye başladılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla salgın malgın çıkarsa benden bilin :D
Şef böceklenmiş o komple temizlemessen hep çıkacak çok minik canlıdır çok ürür söyleyeyim.

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İsmail
aldığımız klavyeler şarjı kullanım süresi ortalama kaç saat gidiyor ? ( ve şarj kaç saatte oluyor)

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
En iyisi klavyeyi banyoda yıkasın.
Hocam ciddiyim o böcek türü eskiden çök PlayStationlarda oluyodu uzun süre sabit stoklu durunca olmuş olabilir çok ürüyolar

Top Bottom