Bozuk olmayan üründen iade almaya çalışmak da ne bileyim.Hala iade etmeye yol arıyor bu arkadaşa çok güvenmeyin sorunsuz ürünü yollamadan para iadesi almaya çalışıyor![]()
Bozuk olmayan üründen iade almaya çalışmak da ne bileyim.Hala iade etmeye yol arıyor bu arkadaşa çok güvenmeyin sorunsuz ürünü yollamadan para iadesi almaya çalışıyor![]()
Sisteminizin optimize olması gerekiyor. Zibilyon tane optimizasyon ayarı yapmak gerekebiliyor.siteye girdimde benim klavye 100-200 arası ms veriyor kötü mü![]()
ahahaha birde mesajlarıma ss almış işsiz fukaraHala iade etmeye yol arıyor bu arkadaşa çok güvenmeyin sorunsuz ürünü yollamadan para iadesi almaya çalışıyor![]()
ıssızlıkle alakası yok mılletı nasıl dolandırıyosun onu gosterıyor ama cakalsınız heahahaha birde mesajlarıma ss almış işsiz fukaraulan bomboş adamın tekisin ve tek yapabileceğin insanlara iftira atmak
1 tane daha fırladııssızlıkle alakası yok mılletı nasıl dolandırıyosun onu gosterıyor ama cakalsınız he
Yok insanlara mouseum bozuk ayağı çekip yardım alama diye elimden geleni yapıyorum. Kendi yazdığın mesajları attim iftira atmadim sen beni engellememiş miydin mesajlarımı mi okuyosunahahaha birde mesajlarıma ss almış işsiz fukaraulan bomboş adamın tekisin ve tek yapabileceğin insanlara iftira atmak
10tl geçtiği için bende sipariş verememiştim desteğe ulaştım fakat yardımcı olamayacaklarını söyledilerArkadaşlar bu siparişi vermenin bir yöntemi var mı bana yardımcı olabilir misiniz 1070 TL yi geçti
Olmuyorlar hocam bende az önce görüştüm10tl geçtiği için bende sipariş verememiştim desteğe ulaştım fakat yardımcı olamayacaklarını söylediler
Hocam vergisiz fiyatı 1070 TL altı değil mi sepet zaten ?Arkadaşlar bu siparişi vermenin bir yöntemi var mı bana yardımcı olabilir misiniz 1070 TL yi geçti